Стабек-СК Бран (07....
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Стабек-СК Бран (07.08.16:00)

1 Статии
1 Типстър
0 Харесвания
229 Тренд
mg80pld
(@mg80pld)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 1321
Автор на темата  

Прогноза: Стабек

Коефициент: 4,50

Първенство: Норвегия, Дивизия 1

Анализ:

Борещият се за място в топ 2 и директно класиране в елита отбор на Стабек приема в тази среща лидера и фаворит за първто място СК Бран.

Домакините са трети за момента с актив от 34 спечелени точки, но големият проблем е непостоянната игра у дома на футболистите с доста равенства (3-4-1), докато представянето във визитите си е повече от добро и втората позиция минава през подобряване на игра в домакинствата си.

Гостите от своя страна са големият фаворит за лидерската позиция с отлична игра до този момент без допусната загуба и 48 точки в актива си (15-3-0) и очаквано с най-силната защита и атака в дивизията и все пак си мисля, че е крайно време футболистите да направят грешка, а съперника има силите затова.

Очаквано гостите са фаворита за трите точки в тази среща, но срещу съперника си футболистите определено играят доста трудно без победа вече в четири поредни двубоя, а само преди месец домакините измъкнаха точка при визитата си като допуснаха изравняване в последните десет минути и залога ми е за домакинска победа между най-класните тимове в дивизията.


   
Цитирай