Спорт Бойс - Дестро...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Спорт Бойс - Дестройърс Санта Крус(07.05,02.30)

1 Статии
1 Типстър
1 Reactions
496 Тренд
Baiko
(@baiko)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1462
Автор на темата  

Прогноза: Под 2,5 пп+Над 3.5 в мача.Коеф.3.93  Първенство-Боливия

Двата отбора са в дъното и с най-малко вкарани голове.Първо полувреме под 2.5 ми се струва сигурен с коеф.1.08,а за над 3.5 краен е 2.65.Краиния коеф.от създай залог ми се вижда добър. В това първенство играчите обикновено пп тичат като мухи без глави и рядко стигат до повече от два гола.

Вторите полувремена нещата се променят и стават по адекватни в създадените положения.Защо е така мога само да предполагам.Или нещо им се нарежда от шефовете или им излиза коката която дъвчат постоянно.Това им е национална черта.А пък по време на мача и на почивките е забранено.Та стават по-адекватни с напредване на мача.

Гостите все още нямат победа навън-2 равни и 8 загуби.Домакина пък е с 2 победи на своя терен,5 равни и 3 загуби.Двата тима са от един регион и вероятно си имат закачка. Затова не е добре да се залага на знак,тъй като формата на отборите се променя неочаквано понякога.Затова ще търся да си направят повече голове втората част.

Зле са в нападение,но и защите им са зле.Особено тази на домакина.Според стата трудно ще паднат 4 гола в мача,но да видим дали ще уцеля.


   
mitko820 реагира
Цитирай