Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: Х // Коефициент: 3,30 // Турнир: Португалия - Примейра лига.
Анализ: Това е дербито на 17-ти кръг в Примейра лига.
Преди да започна моля за извинение всички колеги, които ме подкрепят безрезервно за избора ми на тази прогноза, която се явява 3-та след 2 печеливши хикса. Да ... има много мачове и можех да потърся по-нисък коефициент и по-сигурен мач или поне да намеря среща на гол/гол или над/под голове за печеливша серия от 3 прогнози..., но какво по-сигурно за Берти от това Португалско дерби.. 🙂 🙄 . Такъв съм си и не ме съдете много колеги!! Някой ден може и да стана по-разумен покрай вас.! И така ...
Спортинг Лисабон е стабилен домакин. От 8 мача на „Ещадио Жозе Алвеладе” те имат 8 победи с голова разлика 21-6. Действително тези победи са над отбори от долната половина на таблицата като изключа Белененсеш. В гостуванията обаче те допуснаха 4 загуби от 8 мача. А липсата на Бас Дост им причини загуба в последния им мач с Тондела, въпреки че отбора си игра своя открит футбол с много подавания, с огромно владеене на топката и с много голови положения. Нани, Рафиня, Гудел и Фернандеш са с добро взаимодействие. Но колебанията на моменти в защита и проблеми с подсигуряването им причиняват доста неприятности.
Порто е в супер форма и забележителни резултати. От 20 мача във всички турнири този отбор спечели 19 победи. Загуба имат само от Бенфика преди 3 месеца като гост. След тази загуба наредиха 8 последователни победи във всички турнири в гостувания, което е също впечатляващо. Порто е с най-добрата защита в лигата инкасирала само 10 гола, а извън Порто - само 4 гола.
Съставите: За Спортинг участие в дербито няма да вземат Акуня и Баталия. Бас Дост има шанс да се възстанови, което ще вдъхнови съотборниците му. За Порто аут са Абубакар, Коста и Отавио.
Прогноза: Напълно съм наясно, че Порто е абсолютния фаворит в мача. И все пак това е едно от дербитата в Португалия носещо голям заряд. За мен мача си е троен независимо от моментната форма и състояние на двата отбора. Това е и шанса на Спортинг да се задържат в битката за титлата. При това те имат и добри показатели в домакинствата си със своя гост. Последната им загуба тук е от преди цели 10 години. А в последните им 10 срещи в Лисабон те са с 4 победи и 6 равенства. Смятам, че Спортинг Лисабон ще е пределно мотивиран да вземе трите точки, но едва ли ще успее. Порто пък и точка му е достатъчна. Време е да се спре победната серия на „Драконите” и Спортинг ще го стори точно в този мач. Избирам равенство... 😎
Браво Берти ! Тези хубави анализи заслужават да се конвертират в печеливши прогнози !
😎
Последвай ни