Спортинг Лисабон - ...

Сподели:
Notifications
Clear all

Спортинг Лисабон - Арсенал (25.10,19:55)

1 Статии
1 Типстър
1 Reactions
559 Тренд
red6devil
(@red6devil)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 939
Автор на темата  

Прогноза:    1х + над 0,5 гола за Спортинг + под 1,5 гола за Арсенал       едномачово комбо

Коеф.: 2,75

Турнир: Лига Европа

Основното за което се хващам в този залог, е че Спортинг е много силен домакин. В последните 25 домакинства нямат загуба, като само веднъж са допуснали повече от 1 гол. , това се случи срещу Астана в мач от ЛЕ през миналата година. Но пък в същия турнир, като домакин тук победиха Атлетико М. с 1:0. Не мисля че Ареснал към момента са по-силни от тогавашния Атлетико.  Порто на два пъти и Бенфика през този пириод не успяха да вкарат в Лисабон. Такъв е стила на Спортинг, здрава защита, особено срещу класни отбори. Днес очаквам същото, а и двата тима са водачи в класирането и нама за къде толкова да се хвърлят. Всички говорят за Арсенал в каква форма са, но просто в последните 10 мача нямаха многа класен съперник. Преди това Челси и Сити си ги биха. А и в последните няколко мача ги гледам, че се измъкват, като си проспиват първото полувреме и опонентите им /Лестър, Евертън ... /, поради некадърие не успяват да ги поведат с 2/3 гола. Това може да стори днес Спортинг, а и мисля че те ще влязат, като по мотивирания отбор от двата. Много ми се искаше тук да добавя и Спортинг да вкара първи гол, но в комбото го няма. 

Nikola Berti реагира
Цитирай