Спортинг Клуб де По...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ БУКМЕЙКЪР

[ПЕЧЕЛИ] Спортинг Клуб де Портигал - Порто (12.02.2023г; 20:00ч)

2 Статии
1 Типстър
0 Reactions
258 Тренд
The Emperor
(@the-emperor)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 544
Автор на темата  
Прогноза: Х2
Коефициент: 1,50
Първенство: Португалия - Примейра лига
Анализ:
   Съвсем в резюме.
   Тъй като серията ми започна на ниски К, затова и предлагам двоен шанс на нисък К. А защо точно Х2?
   Единственият ми довод е, че Порто е по-класният отбор от което съм видял вече за 12-13 сезона назад, откакто следя портокалите.
   Ситуацията за двата отбора там е такава, че Спортинг с моментните си точки могат само да преследват Брага за мястото в квалификациите за ШЛ. Понеже и двата отбора (визирам Брага) още са в Европата, а и точно след три дни и за двата предстоят важни мачове там, то днес Спортинг могат да си позволят една идея мисъл за другаде, макар да знам отлично колко немислима е тази мисъл в мач срещу Порто. Те с Брага си имат и директен мач, имат и още много други, така че днес победата е наистина само въпрос на чест, но не е и на пари. А във футбола знаем кое тежи повече вече. Същото е и за Брага днес! В същият момент Порто преследват Бенфика за титлата, като изостването им е основно в началото. Не смятам, че ще успеят да наваксат и да обърнат сезона, но те не го знаят. Затова днес победата е задължителна и ще са в пълен фокус. Също и защото нямат мач в Европата мидуика. Това им дава предимство в очите ми днес.
   Въпреки това кой какво иска, цели, гони и желае, реалността е такава, че Порто е по-добрият отбор за мен на база видяното. В подкрепа са ми двата изиграни мача вече между двата отбора този сезон - 3:0 през август и 2:0 във финала за купа на лигата преди няколко дни. Познайте за кой? Само ще добавя, че Порто са отбелязали 45 гола (втори след Бенфика с 51), а Спортинг - 39 (четвърти и след Брага). Порто са с най-добра защита - 11 допуснати гола, а Спортинг делят трито/четвърто място с Брага - по 19 допуснати. Но това изобщо не влияе на мнението ми. Пиша го, за да мине прогнозата.
   Добавям Х, защото все пак мачът е в Лисабон. Това е официалната версия, за да мине прогнозата. Иначе го правя, за да намаля К.

P.S. Адмирации за админа, че намали на три часа времето за прогноза преди мача.

Пожелавам си късмет!!

Цитирай
The Emperor
(@the-emperor)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 544
Автор на темата  

За мен това е снимката в света на футбола за изминалата година:

https://webcafe.bg/football/vrataryat-na-arzhentina-sled-gavrite-s-mbape-nishto-lichno-mnogo-go-uvazhavam.html

КоментарЦитирай