Прогноза: 1:3
Коефициент: 11,00
Турнир: Италия – Серия А
На Алберто Пико , Специя приемат Ювентус в мач от 5-ти кръг на Серия А.
Топ залози: най-играни футболни мачове днес!
Топ 5 футболни залози в България:
| Дата | Лига | Мач | Залог | Коеф. |
|---|---|---|---|---|
| 22.09 | ИТА | Милан – Венеция | 1 | 1.25 |
| 22.09 | ИТА | Специя – Ювентус | 2 | 1.35 |
| 22.09 | ИСП | Реал М – Майорка | 1 | 1.25 |
| 22.09 | ХОЛ | Го Ахед – ПСВ | 2 | 1.25 |
| 22.09 | ФРА | Метц – ПСЖ | 2 | 1.30 |
Мача е в Топ 5 най – залаганите срещи за днес у нас. а залозите са в полза на Старата дама.
Първо за вчерашната ми прогноза за Ливърпул. Мой близък роднина ми каза изобщо да не си губя времето с Норич и да мисля друг мач. Според него е доста скандално да търся загуба от състав срещу който и жените на резервите в Ливърпул ще бъдат по добри от тях на терена……….. 😀 ……Е ….не го послушах , но обещавам, че ще бъда по внимателен за в бъдеще с Мърсисайдци.
Днес няма да търся пробив в Топ 5 залозите. Не си харесах нито един двубой в тях.
За сметка на това, Специя няма никакъв шанс тази вечер срещу Бианконерите.
Ювентус е във врвменна мини криза, която, аз я очахвах. Роналдо си тръгна, Алегри е отново на кормилото и заварва безспорясък от предишния и кадрови проблеми и т.н.
Ювентус е в зоната на изпадащите, а Специя е в златната среда, но моментната форма е временна, а класата е вечна.
Специя ще е без защитника си Мартин Ерлич и Ебрима Коли, а Юве ще е без Киелини.
Рядко залагам за Ювентус, даже наскоро с Малмьо играх срещу им, но смятам, че Специя играе смело и има потенциал в атака и поне до 1 гол ще стигне, а Старата дама ще покаже възможностите си.
Точен резултат 1:3 – Форца Юве…………….. 😎