Спартак Варна - Пир...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Спартак Варна - Пирин Благоевград (22.07.2022г; 18:30ч)

1 Статии
1 Типстър
0 Харесвания
251 Тренд
The Emperor
(@the-emperor)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 490
Автор на темата  

Прогноза: Х2

Коефициент: 1,66

Първенство: България - А група

Анализ:

   Спартак Варна се завърна в елита след 13-годишно отсъствие и напълно оправдават очакванията да не са конкурентни на отборите от горната половина. Две загуби до тук - о:1 от Славия и 5:о на Герена.

   Пирин също започна с трудна програма, но се представиха доста по-добре. Загуба на Лаута с 2:1, след като поведоха. И ритуално заклани срещу числото. Мач, който орлетата заслужаваха да спечелят, а спокойно можеше да стане и с разлика. Признавам, че не помня подобно нещо в последните поне 10 години. Но такива неща са много полезни. Отварят кръгозора и обливат със светлина принципите, от които е завладян родният ни шампионат.

   Прогнозата ми е базирана на това, че гостите са по-опитният отбор. Започнаха по-добре и в резултатите, и в играта. Очаквам висока мотивация в домакините, които ще искат първите точки пред родната публика, но не по- малка ще е тя и при гостите, които ще търсят първата си победа, която вече трябваше да имат. При все, че това е мач между два от борещите се за оцеляване, то точката навън тежи двойно повече.

 

   Пожелавам си успех!!


   
Цитирай