Словакия - Унгария ...

Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Словакия - Унгария (21.03. 21:45)

2 Статии
1 Типстър
5 Reactions
507 Тренд
red6devil
(@red6devil)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 939
Автор на темата  

прогноза: 1Х + под 1,5 гола ПП + под 3,5 гола

коефициент   1.71       с едномачова комбинация

Европейско Първенство - квалификации

Словакия е един от отборите в Европа, които се представят много силно, когато става въпрос за мачове у дома. Другото, с което отбора е силен по традиция е силната защита. Очаквам словаците да са много мотивирани за този първи и домакински мач. В последните 25 мача тук тима има само 3 загуби. Като в повечето официални мачове тима прави под 3,5 гола и съотвено защитата много трудно допуска голове. Миналата година през октомври Словакия загуби от събратята си от Чехия в мач от Лига на нациите с 1:2. Това стана повод за назначаването на днешният тренер Павел Хапал /от Чехия/. Той направи своя официален дебют у дома в приятелски мач, където победи Украина. След това загуби и ответния мач с Чехия от лигата на Нациите. Днес напрактика ще бъде дебюта му в къщи в официален мач.

Унгари по традиция се представя доста слабо от много години, както на клубно, така и на национално равнище. Треньор на тима е Марко Роси /Италия/, който е известен с това, че изведе Хонвенд до титла в Унгария. Италианеца води тима от юни 2018 год. , като той проведе и мачовете от ЛН. В тези мачове тима показа добро лице в къщи, като взе 3 победи. Но навън загуби минимално с по 1:0 от Гърция и Финландия и направи едно 3:3 с Естония. Тук също очаквам тима на Роси да е много мотивиран. Това ще е втория му тест и ако не го издържи ще се наложи да се раздели с националния тим на Унгария.

Едно е сигурно, имаме два мотивирани тренера идващи от школи, които практикуват защитен футбол. Много силен и мотивиран домакин. И последен тест за Роси, който не знам дали има нещо общо с Делио, или само си приличат фамилиите и по дефанзивния футбол със съгражданина си.

Като цяло се колебаех за Х/1 на ПП/КР, 1+под 2,5 или Под 2 гола. И ако ми беше първа прогноза, най вероятно щях да взема нещо от посочените. Не изключвам и някое ниско резултатано равенство. Скоро ще разберем, какво ще се случи.

Публикацията бе редактирана преди 6 години от red6devil

mitko820, Nikola Berti, rocky_stone и 1 хора реагираха
Цитирай
red6devil
(@red6devil)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 939
Автор на темата  

Извинявам се за една неточност, която съм допусна !  😶 

Всъщност дебюта в официалния мач за Хапел бе с Уккраина. В съзнанието ми бе останало спомен, че е приятелски. Реално много не съм ви заблудил, тъй като Шевченко вече бе класирал Украина на 1-во място и в това гостуване бе дошъл да изпробва нови футблисити и тактика. Та горе-долу за Украина това си бе контрола.

mitko820 реагира
КоментарЦитирай