Словакия - Уелс (10...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Словакия - Уелс (10.10 21:45)

1 Статии
1 Типстър
1 Харесвания
474 Тренд
red6devil
(@red6devil)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 939
Автор на темата  

Прогноза:    Първи гол Словакия + над 1,5 гола за Словакия + над 50 точки (коефициент за картони)

коефициент    9.03

квалификации за ЕП

 

От тук на там мачовете във всички групи ще станат доста решителни. Много са изравнени възможностите на първите 4-ри отбора от тази група. Разбира се тук Хърватия е фаворит. Тима има една точка повече и манталитет да си вземат своето в последните мачове.

За Словакия остана едно гостуване на хърватите. Това значи че задължително трябва да си вземат двете домакинства. Днешното с Уелс и това с Азербайджан. Сбъркат ли днес, най-вероятно ще се простят с класиране.

Уелс са с мач по-малко и с доста добри шансове, ако днес не загубят мача. Тима обаче е доста не убедителен като гост напоследък. Поне за мен тима леко се поизчерпа и сякаш формата им от Евро - 2016 плавно сспада.

Като цяло Словакия е много силен домакин. Малко са загубите им в къщи. Една от тях дойде в предното домакинство на Хърватия. Но после Словаците реагираха адекватно и взеха важна победа като гост на Унгария.

Двата тима обикновенно си правят голови мачове. Като само в първия мач от тези квалификации в Уелс се получи ниско резултатен двубой. Словакия има само една победа над Уелс и тя е като гост в квал. за Евро- 2008 с 5:1.

Във всички мачове с участие на Уелс в тази група има доста нарушения и картони. С оглед важноста на мача, мисля че и днес линията ще се мине с лекота.

 

 

 

Публикацията бе редактирана преди 5 години от red6devil

   
Nikola Berti реагира
Цитирай