Словакия - Уелс (10...
 

Словакия - Уелс (10.10 21:45)  

 

red6devil
(@red6devil)
VIP Типстър
Регистриран: преди 12 месеца
Статии: 446
10.10.2019 17:39  

Прогноза:    Първи гол Словакия + над 1,5 гола за Словакия + над 50 точки (коефициент за картони)

коефициент    9.03

квалификации за ЕП

 

От тук на там мачовете във всички групи ще станат доста решителни. Много са изравнени възможностите на първите 4-ри отбора от тази група. Разбира се тук Хърватия е фаворит. Тима има една точка повече и манталитет да си вземат своето в последните мачове.

За Словакия остана едно гостуване на хърватите. Това значи че задължително трябва да си вземат двете домакинства. Днешното с Уелс и това с Азербайджан. Сбъркат ли днес, най-вероятно ще се простят с класиране.

Уелс са с мач по-малко и с доста добри шансове, ако днес не загубят мача. Тима обаче е доста не убедителен като гост напоследък. Поне за мен тима леко се поизчерпа и сякаш формата им от Евро - 2016 плавно сспада.

Като цяло Словакия е много силен домакин. Малко са загубите им в къщи. Една от тях дойде в предното домакинство на Хърватия. Но после Словаците реагираха адекватно и взеха важна победа като гост на Унгария.

Двата тима обикновенно си правят голови мачове. Като само в първия мач от тези квалификации в Уелс се получи ниско резултатен двубой. Словакия има само една победа над Уелс и тя е като гост в квал. за Евро- 2008 с 5:1.

Във всички мачове с участие на Уелс в тази група има доста нарушения и картони. С оглед важноста на мача, мисля че и днес линията ще се мине с лекота.

 

 

 

Публикацията бе редактирана преди 1 седмица от red6devil

Харесано от: Nikola Berti
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

Моля, Вход или Регистрация