Словакия - Уелс (10...
 
Notifications
Clear all

Избери Бонус Нов Клиент:

Словакия - Уелс (10.10 21:45)  

 

red6devil
(@red6devil)
VIP Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 493
10.10.2019 17:39  

Прогноза:    Първи гол Словакия + над 1,5 гола за Словакия + над 50 точки (коефициент за картони)

коефициент    9.03

квалификации за ЕП

 

От тук на там мачовете във всички групи ще станат доста решителни. Много са изравнени възможностите на първите 4-ри отбора от тази група. Разбира се тук Хърватия е фаворит. Тима има една точка повече и манталитет да си вземат своето в последните мачове.

За Словакия остана едно гостуване на хърватите. Това значи че задължително трябва да си вземат двете домакинства. Днешното с Уелс и това с Азербайджан. Сбъркат ли днес, най-вероятно ще се простят с класиране.

Уелс са с мач по-малко и с доста добри шансове, ако днес не загубят мача. Тима обаче е доста не убедителен като гост напоследък. Поне за мен тима леко се поизчерпа и сякаш формата им от Евро - 2016 плавно сспада.

Като цяло Словакия е много силен домакин. Малко са загубите им в къщи. Една от тях дойде в предното домакинство на Хърватия. Но после Словаците реагираха адекватно и взеха важна победа като гост на Унгария.

Двата тима обикновенно си правят голови мачове. Като само в първия мач от тези квалификации в Уелс се получи ниско резултатен двубой. Словакия има само една победа над Уелс и тя е като гост в квал. за Евро- 2008 с 5:1.

Във всички мачове с участие на Уелс в тази група има доста нарушения и картони. С оглед важноста на мача, мисля че и днес линията ще се мине с лекота.

 

 

 

Публикацията бе редактирана преди 8 месеца от red6devil

Харесано от: Nikola Berti
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от bet365!