Славия - ЦСКА София...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

Славия - ЦСКА София 05.12. 17:30

3 Статии
2 Типстър
2 Reactions
390 Тренд
red6devil
(@red6devil)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 939
Автор на темата  

прогноза: Мача да се реши след дузпи

коефициент   6.00

купа на България

Само преди три дни двата отбора изиграха мач от шампионата. В който не си пролича, кой е отбора борещ се за титла! Видима спада в играта на червените. А Славия вместо да съхранят сили за този мач играха като с равен.

Мотивацията ще е голяма и при двата отбора. Правото на носителя на купата на България от този сезон определено вдига апетита за трофея. Другата година носителя ще участва в ЛЕ и ще има право дори на допусната грешка и от там да продължи към ЛК. От тази гледна точка има и доста по-добри залози за този мач. Но спонсора на тази игра има доста постно меню за този мач, поне към момента.

Както вече казах, не се видя в последния мач някаква разлика в класите. Въпреки че на теория би трябвало да има. Очаквам нов равностоен и оспорван мач вероятно с много нерви. Припомням че преди два сезона двата отбора отново се изправиха един срещу друг за купата. След пълна драма ЦСКА продължи. В първия мач на този стадион червените биха с 0:2, после пък белите взеха реванш във втория мач и след продължения и доста изпълнени дузпи червените продължиха. 

Две години по късно има възможност за реванш. И доста често съдбата връща баланса....

Публикацията бе редактирана преди 1 година от red6devil

Baiko реагира
Цитирай
pankho67
(@pankho67)
Виден Типстър
Статии: 19

Не казвам,че прогнозата ти е лоша и няма да излезе. 

Но едно съм научил. Мач на Славия не пипам. Как ще свърши, знае само чичо Венци.

А и ми се струва че ще има палачинка в тоя мач. Той ги обича.

Или нещо от рода на 1/Х или 2/Х или пък 1/2, а може и 2/1.

Затова казвам,че как ще свърши мача знае само чичо Венци Стефанов.

КоментарЦитирай
red6devil
(@red6devil)
Знаменит Типстър
Статии: 939
Автор на темата  

Ако има някаква договорка тя трябва да е двустранна. Все пак тоя чичо, не е този от небето. В този ред на мисли и мача от преди три дни щеше да е в договорката. А той е Х и не устройва никой. Така мисля аз, а какво ще стане, знае само чичкото от горе...

Baiko реагира
КоментарЦитирай