Славия - Ботев Врац...

Сподели:
Notifications
Clear all

Славия - Ботев Враца (10.05, 20:15)

1 Статии
1 Типстър
3 Харесвания
736 Тренд
Baiko
(@baiko)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 1379
Автор на темата  

Прогноза: Над 1.5 гола за Ботев. Коеф. 4.00. Реванш от плейоф за ЛЕ.

След 0:0 в първия мач, сега на ст. "Васил Левски" очаквам повече емоции.

Това ми е прогнозата от първия двубой. В нея съм казал какво мисля и продължавам да вярвам, че Ботевци няма да се дадат на тото отбора.

Първият мач премина малко скучно. Няколко положения, две греди и естествено спорни отсъждания в полза на белите.

Врачани разполагат с бързи и идейни футболисти. А пък по-големия Национален терен е рай за тях.

Показаха това в пълна степен през редовния сезон, когато победиха Славистите с 1:0 тук и то с десет души цяло второ полувреме. Съдията тогава показа втори жълт на играч от Ботев за симулация, вместо да си даде чисто нарушение.

Какво да се прави. Български нрави.

Сега ще е същата работа. При всеки удобен момент, ще бъдат срязани.

Надявам се правдата да възтържествува и по-добрия тим от Враца да вземе победата. Славия не съм ги виждал толкова слаби от години.

Ботев за да спечели мача в София, ще им е необходим повече от гол, тъй като ще има дузпа за Славия във всички случай. Ботев няма да загуби и ще им е нужен повече от гол. Голово равенство също ги устройва.

В Столицата Лъвовете се чувстват по-добре дори от дома си. Биха Левски, Славия и Септември, а загубата от ЦСКА с 2:1 бе пародия. Второто полувреме ги натикаха в тяхната половина и изпълниха 6 корнера, не им дадоха и 2 чисти дузпи.

След като гранда се оказа притеснен, какво да очаквам срещу Славия, освен поне два гола и отстраняване на младите юноши на белите.

Публикацията бе редактирана преди 4 години от TZ

Nikola Berti, pankho67 и mitko820 реагираха
Цитирай