Славен Белупо - ДИн...

Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Славен Белупо - ДИнамо Загреб (23.07.2022г; 22:00ч)

1 Статии
1 Типстър
0 Харесвания
189 Тренд
The Emperor
(@the-emperor)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 460
Автор на темата  

Прогноза: 2

Коефициент: 1,40

Първенство: Хърватия - 1.НХЛ

Анализ:

Славен е отбор в центъра, до колкото може да се каже нещо подобно за първенство с едва десет отбора. Започнаха с победа срещу Вараждин. Изостават най-малко с две класи от Динамо Загреб.

Динамо Загреб е доминантът там. Допускат грешки обикновено в началото на първенството или покрай Евроучастията си. Това е мач, в който има риск независимо от ниският К, но се базирам на следната си мисъл. Хърватия следя вече два пълни сезона. В първият от тях не мога да кажа, че имаха особени проблеми за титлата. Във вторият беше малко по-заплетено, но пак се справиха. Трябва да отчетем, че от януари начело на големият противник Хайдук Сплит, начело застана познатият ни Валдас Дамбраускас, за който лично аз имам добро мнение, от това което видях и чух от него водейки Лудогорец предното лято. Изоставането им беше сериозно, но в крайна сметка се доближиха плътно. Сега започват от равни начала и в Динамо едва ли са толкова спокойни, че отново ще са шампиони без особени трудности. Затова всяка точка е важна, особено тези, спечелини в периодите извън Европа, ако мога така да се изразя. Започнаха с победа срещу съгражданите си, след като им се наложи да обръщат от о:2, така че мотивацията им определено е на предела.

P.S. Отчитам решението на профитипстъра да ме копира, подчертавайки с дебело важните думи в прогнозите си.

Пожелавам си успех!!

Цитирай

Виж още футболни прогнози