Сириус-Юргорден,(20...
 

[ПЕЧЕЛИ] Сириус-Юргорден,(20.06-13:00 часа.)  

 

mitko820
(@mitko820)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 373
20.06.2019 1:10  

Прогноза-над 2.5 гола.

Коефицент-1.50.

Турнир-Приятелска среща.

Анализ:Сириус е на 12 място в Алсвенскан лига.Намират се в лоша форма и се борят да не попаднат из последните места в класирането.

Юргорден е втори в класирането на Алсвенскан лига след водача Малмьо и са с мач по малко.Имат четири поредни победи за първенство.

Двата отбора се срещнаха в последния кръг за първенство и Юргорден спечели като гост с 2:0.

За двата отбора тази пауза и приятелска среща ще им дойде добре тъй като Сириус трябва да изиграят отбора си и да видят къде им са грешките във състава за да почнат да вземат по често точки и да не са близо до последните места в класирането и да не се борят за оцеляване.Юргорден ще гледат да се задържат в челните места и най вече в челната четворка за да спечели място в евротурнирите,поне засега се представят добре и имат всякакви шансове да се борят за медалите в края на сезона.Най вероятно и двата отбора ще направят промени във титулярните си състави за да видят на кого ще могат да разчитат на футболистите за напред и затова очаквам и двата тима да играят по свободно,а и като приятелска среща е нормално и двата отбора да гледат да се представят добре и играчи който са вземали по рядко участие във официалните срещи за се докажат и затова очаквам да има голове в тази среща и се надявам да са поне три попадения което едва ли ще е трудно да стане впредвид това че е и приятелска среща.


Цитирай
mitko820
(@mitko820)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 373
20.06.2019 15:05  

резултата от срещата


КоментарЦитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

Моля, Вход или Регистрация