Силкеборг - Нордсел...
 
Notifications
Clear all

Силкеборг - Нордселанд (29.05. 20:00)

 

red6devil
(@red6devil)
Профи Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 794
Автор на темата  

Прогноза: 2+ГГ
коефициент 2.87
Дания

Тук определено се насочвам към прогнозата, заради отбора на гостите - Нордселанд. Това е един от отборите, които следя през последните години. И имам добро наблюдение. Нордселанд не е някаква особена класа, но в последните години винаги влиза в 6-цата. Афинитета им към евротурнирите е явен. Миналата година влязоха в 6-цата, но останаха последни. През 2017/2018 се класираха трети, 2016/2017 завършиха 5-ти. Сега, два кръга преди да се образуват двата потока, те са почти сигурни за шампионската група. И по-важното, с отличини шансове да атакуват 4-ката и в частност Европа. Нордселанд играе много зрелищно навън според моите наблюдения. Хвърлят се здраво в двуостра битка още от първия сигнал преди почивката. И доста често при техните гостувания има размяна на голове още на полувремето. Не са успяли да вкарат само в 3 мача от последните 25 гостувания. И не са допуснали в 5 от тях. Сега няма какво да губят, ще търсят задължителна победа над този съперник.
Силкеборг нямат никакви шансове. Последни са и за да се измъкнат трябва да минат с четири места на горе. Мисия не-възможна. Последните 4-ри отбора ще играят баражи за спасение с втория и третия от първа лига. Така че "домакините" в този мач, до края просто ще се обиграват и ще си чакат баражите. Но същевременно ще са освободени и смятам, че ще отбележат.
И така, очаквам победа за по-стойностния и мотивиран отбор. Статистиката в посл. год. е доста в полза на Нордселанд. Супер голови мачове м-у двата тима.. На този терен винаги е ГГ+2,5, което е и основния ми залог. Но тук за играта, ако ще е гарга да е рошава.
Всичко това при условие, че се базирам на утвърдените си наблюдения над Нордселанд. И факта, че не знаем формата на отборите. Както и това, че не съм залагал от около 3 месеца. И още не съм в никакъв ритъм. Но пък точно за това се спирам на познат за мен отбор.

 

Публикацията бе редактирана преди 3 години от red6devil

Харесано от: Nikola Berti, PFC и Deadpool
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози