Сиваспор - Газианте...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Сиваспор - Газиантеп (06.08, 19:15)

1 Статии
1 Типстър
0 Харесвания
170 Тренд
icaka81
(@icaka81)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 2494
Автор на темата  

Прогноза: 1

Коеф: 1.95

Турнир: Турция-Супер Лига

Анализ:

След като се представиха на ниво в контролите Сиваспор претърпяха тежко поражение за Супер Купата на Турция с 0:4 от Трабзонспор. Сега тима открива първенството на свой терен и ще се опита да започне с победа като се отърси от въпросната загуба. По традиция домакините играят силно пред собствена публика, където и през миналия сезон бяха солидни. Отборът запази основния си състав като не привлече много нови, но взе резерва на голмайстора на тима Ятабаре, полякът Ангиелски, който може да бъде скритото оръжие на треньора.

Газиантеп се представиха на приливи и отливи в приятелските срещи преди сезона като за разлика от своя съперник привлякоха доста нови попълнения. На тях обаче ще им трябва време за сработка и тима ще трябва тепърва да гради новия си облик. Газиантеп бяха сред най-слабите гости в лигата през миналия сезон като синото им оръжие си остава представянето им вкъщи.

Сиваспор са по-класния и обигран състав и според мен ще разчитат на фактора домакинство за да тръгнат успешно в лигата. Домакините ще имат и едно наум след лошия резултат за Супер Купата и очаквам силно предстяване от тяхна страна.


   
Цитирай