Форум

Сиатъл Саундърс – Д…

Коефициенти от САЙТА на BET365

Сиатъл Саундърс – Далас (02/12/2020 04:30)

1 Статии
1 Типстър
0 Реакции
472 Тренд
mitko_winner
(@mitko_winner)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 2092
Автор на темата  

Прогноза: Над 2,5 гола в мача

– Коефициент: 1,70

– САЩ – Плейофи (2020)

– Анализ: Един от двата тима ще е единия полуфиналист и определено залога за двата съперника е голям.Според мен макар домакините да са дадени за фаворит поне на мен ми е труден този мач за прогноза за знак и по-насочващ ми е за търсене на голова линия.Според мен двата съперника няма да се пестят от към някаква тактическа игра и пазене ами ще се хвърлят в здрава битка на наиграване,както го правят и досега в техните съперничества.В последните си 10 преки сблъсъка имат цели 8 оувъра.

Иначе в лигата Сиатъл в последните си 4 мача на 100% излиза опцията гол/гол и в три от тях минава и границата от +2,5 гола.Конкретно като домакини в последните си 6 срещи у дома имат 5 оувъра.Според мен и сега Сиатъл няма да е анонимен от към голове.В Лигата завърши с 44 попадения за 22 кръга което е точно по 2 гола средно на мач,което е добро постижение.

Далас нямат мощта на Сиатъл в нападение,но са достатъчно опитен тим с много голям стаж в МЛС и едва ли ще останат анонимни в това съперничество,както го правят досега.

Опитът си струва.

Успех!

Цитирай