Notifications
Clear all

Сеул-Кануън,(06.07-13:00 часа.)

 

mitko820
(@mitko820)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 373
Автор на темата  

Прогноза-Комбинации за точен резултат, Сеул да победи с 3:2,4:2 или 5:2.

Коефицент-12.00.

Турнир-Южна Корея,К-лига 1.

Анализ: Сеул заема второ място с 38 точки колкото има и първия в класирането Чонбук.Отбора беше в серия от четири поредни победи до последния кръг когато записаха домакинско равенство 2:2 с Улсан.В последните си четири домакински срещи вкараха поне по 2 гола.Като домакини още нямат загуба.

Кануън е на 5 място с 27 точки и са с две поредни победи.Четири от петте гостувания вкараха по 2 гола.Целта на отбора е да се задържи в първата шестица и за играят в групата за титлата.

Първата среща между двата отбора завърши с победа на Сеул като гости с 2:1.Двата отбора се срещнаха след това и за ФА Къп където Кануън победи с 3:2.

Сеул излизат за задължителна победа в тази среща и да запазят шансове за първото място,а и ще излязат временно на първото място преди мача на Чонбук.Гостите от Кануън се представя много добре напоследък и сега имат трудно гостуване.Очаквам Сеул да запишат поредния си домакински успех и да вкарат поне три гола и очаквам доброто представяне на Кануън да продължи и в тази среща,но едва ли ще имат шанс да вземат нещо от такъв съперник и затова очаквам да вкарат поне два гола както го правиха най често в последните си срещи.


Харесано от: Nikola Berti
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози