Сент Етиен - Лион (...
 
Notifications
Clear all

Сент Етиен - Лион (20.01, 22:00)

 

red6devil
(@red6devil)
Профи Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 749
Автор на темата  

прогноза: НАД 2,5 гола + 1Х + НАД 50 точки за картони + Казри да вкара по всяко време

коефициент:   10.32   с едномачова комбинация

Франция

 

Едно от лютите дербита на Франция. Това не е само регионално дерби, а тук има голяма омраза. При такива мачове е трудно да се гледа статистиката до момента в първенството. Мача е от изключително значение. Двата отбора са замесени пряко в борбата за 3-тото място и съответно за място в ШЛ до година. От тази гледна точка очаквам много напрегнат мач и с доста картони.

Сент Етиен има да си отмъщава. Миналата година бяха наказани тук с 0:5, но получиха червен картон при 0:2, в 47-мата минута. Което доведе до разгрома. През този сезон Лион победи в първия мач с 1:0 и отново имаше червен картон. Този път за Лион в 70 минута. Въпреки това те стигнаха до победата. Казри е голмайстора за Сент Етиен с 12 гола. Тунизиецът е във форма, като  отбеляза 5 гола в последните 4-ри мача. 

От друга страна Лион ще иска да прекъсне серията на „Светците”, които са без загуба у дома. И по този начин да ги измести от третото място. От тази гледна точка Лион няма какво да губи и очаквам да се хвърлят здраво в мача от начало. А падне ли ранен гол ще има поне 3 в мач. Лион навън допуска много голове, но и вкарва почти на всеки.

Публикацията бе редактирана преди 4 години 2 пъти от red6devil
Публикацията бе редактирана преди 4 години от TZ

Харесано от: Nikola Berti и mitko820
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози