Сентинъри Стормърс-...
 
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Сентинъри Стормърс-СТ Джордж Уилауонг ФК (04.06.13:30)

 

mg80pld
(@mg80pld)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 4 години
Статии: 1019
Автор на темата  

Прогноза: (Първо-Полувреме) СТ Джордж Уилауонг ФК

Коефициент: 1.40

Първенство: Австралия, Бризбейн-Висша Лига

Анализ:

Играта на съперниците през настоящият сезон е коренно различна, както и целите им в него с оглед на показаното до този момент.

В предходният сезон играта на домакините не беше кой знае колко добра, но все пак успяха да се доберат до участие в шампионският рунд с последна позиция в него, а през този след изиграните до момента десет срещи играта е изключително посредствена с повече от заслужена предпоследна позиция в подреждането и едва шест спечелени точки след изиграните десет двубоя с много проблеми в атака и най-слабата защита в лигата и моментна серия от седем поредни загуби.

Гостите пък отново се радват на повече от добра игра с трета позиция и 22 точки в актива си на шест от върха и отлична моментна форма със серия от шест поредни победи и отлична игра в защита и атака в тях при голова разлика 25-3 и целта пред футболистите на 100% е ясна, а именно титлата и това минава през задължителна победа в този двубой.

Разликата в класите и формата на съперниците е доста голяма и залога ми е двойка на полувремето и задачата едва ли ще е трудна.


Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози