Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: гол/гол
Коефициент: 1.66
Турнир: Шампионска лига
На Селтик Парк в Глазгоу, Селтик приема Байерн Мюнхен в мач от 1/16 финалите от ШЛ.
Още преди да се изиграят двете срещи между тези два съперника на повечето специалисти е ясно кой ще е победителя. Понеже,аз не съм от тях ще се концентрирам върху головете.
Селтик няма конкуренция в Шотландия.Първо място и с 13 точки пред втория в Премиършип. В Купата на Шотландия са четвъртфиналисти.Тук пък срещат колоса Байерн Мюнхен,като пълен аутсайдер, което си е в реда на нещата. Никой няма да ги съди,ако отпаднат. Това им дава основание за пълно раздаване според възможностите им.
В последните 26 мача на домашен терен нямат загуба и вкараха голове.В груповата фаза на ШЛ също нямат загуба у дома.
Байерн Мюнхен допусна 3 загуби от 4 гостувания в турнира без чиста мрежа,а нащрек ме държи загубата от Фейенорд с 3:0 и вкараните 3 гола от Холщайн Кил,а и 2 от Волфсбург в последните им 6 мача.
Домакинската форма на Селтик е забележителна,а и головата серия също.Противоречиви са резултатите на Баварците навън в турнира,но головата им мощ е огромна.Не се и съмнявам,че ще се хвърлят да решат всичко още в първата среща.
Очаквам динамичен сблъсък и размяна на попадения.
Гол/Гол
Последвай ни