Форум

Сейняйоен ЯК – Хонк…

Коефициенти от САЙТА на BET365

Сейняйоен ЯК – Хонка (21.08, 18:30)

1 Статии
1 Типстър
1 Реакции
427 Тренд
mitko_winner
(@mitko_winner)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 2095
Автор на темата  

Прогноза: 1

Коефициент: 3,50

Финландия – Вейкауслига (2020)

Анализ: Няма как да подмина тази среща от финландската Вейкауслига.Срещат се двата най-хиксаджийски отбора и не малък процент от залагащите е нормално да търсят нов такъв.Аз обаче съм  на малко по-друга вълна и смятам да търся друг краен изход.В случая предлагам успех за домакините макар тима да има едва 1 успех до сега в лигата (1-5-3). У дома Сейняйоен ЯК са с баланс (1-2-1).Домакините са с 4 поредни ремита преди този мач и е по-логично тази серия да свърши от колкото да продължи,нищо че излиза срещу „царете на ремитата“ този сезон Хонка (3-7-0). От 10 кръга 7 равенства.Макар тима да няма загуба до тук в първенството с толкова много равенства е ясно,че само е въпрос на време тима да загуби и смятам,че то е дошло.Хонка не са нищо кой знае какво и засега дори с голяма доза шанс запазва нулата си в графата на загубите.До тук защитата на тима е главния виновник Хонка да няма единствен поражение в групата,но до тук.

Домакините имат 2 победи срещу 3 загуби от този съперник и търсят победа срещу него от 5 преки сблъсъка насам.Последните 2 завършиха при нулеви ремита.

Иначе фактологията ще накара не малък процент да играят един логичен Х,но според мен толкова логично е и да се търси първа загуба на Хонка,просто защото ако мача не е реми,то вероятността Хонка да загуби е по-голяма от тази да спечели,защото ресусите на тима си имат предел а той определено не е голям.Определено си струва опита.Успех!

Nikola Berti реагира
Цитирай