Саутхямптън - Тотнъ...
 
Notifications
Clear all

Саутхямптън - Тотнъм (09.03. 17:00)

 

red6devil
(@red6devil)
Профи Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 748
Автор на темата  

прогноза   Х

коефициент  3.70

Англия ВЛ

 

А ще го изиграя този мач равен. Знак който би задоволил до някъде и двата тима. И двата отбора показват непримиримост и търсят точки.

Светците се справят чудесно в последните месеци, особено у дома. Програмата им до края е умерена. Като тук в къщи този мач и срещу Ливърпул изглеждат най-трудни. Навън са играли със всички силни отбори и им остават предимно мачове с отбори от средата. От характера, който показа отбора, очаквам да припечелят някоя точка и в тези срещи.

На Тотнъм всички мачове до края, от програмата им у дома изглеждат безпроблемни.  Навън имат два труднимача с Ливърпул и Сити. Един с Борнемут, който трябва да спечели задължително. И днешния, който няма да е лесен. Понеже Саутхямптън е на ръба на опасната зона и ще се бори със зъби и нокти за точки.

На този етап мисля, че равенството ще задоволи и двата отбора. Тотнъм е на 4-ри и 5 точки, от петия Арсенал и шестия Челси. А в програмите на двата последни отбора също има трудни мачове и те ще загубят по някоя точка. Още в този кръг играят Арсенал и Юнайтед

 

 

Публикацията бе редактирана преди 3 години 2 пъти от red6devil

Харесано от: mitko820
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози