Саутхемптън - Лестъ...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Саутхемптън - Лестър (25.10, 22:00)

4 Статии
2 Типстър
3 Харесвания
755 Тренд
Deadpool
(@deadpool)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 527
Автор на темата  

Прогноза: 1Х.

Коефициент: 1.60.

Английска Висша лига.

Гледам статистиката и класирането и си викам - коефициентът за победа на Лестър е подарък. Защо обаче букмейкърите са толкова щедри към нас залагащите ?

хГ данните донякъде ми дадоха отговора . Вижте сами : https://topzalozi.com/xg-danni/#epl

Ето какво видях аз: Саутхямптън е един от най-ощетените отбори от съдбата към момента. Те са на 17-о място, а е трябвало да бъдат на 6-о. Лисиците пък са на 3-о, но заслужват 9-о.

Пак според хГ данните Светците е трябвало да вкарат цели 15 гола до сега , а реално са мушнали само 9. Балансът в прирорадата рано или късно се възстановява и защо да не е тази вечер? Още повече, че Лестър имат само 2 чисти мрежи този сезон и Саутхемптън би трябвало да се възползва.

А и "програмата им бе доста трудна като са играли срещу 4 от Топ 6 отборите в страната." Това последното си го копирах директно от прогнозата на Асен, признавам си: https://topzalozi.com/саутхямптън-лестър-прогноза/

Реално играя чиста единица , защото виждам стойност в нея. Но от страх да не подведа двата ми фена , тук се подсигурявам с двоен шанс.


   
Nikola Berti и Baiko реагираха
Цитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 2170
 

Желая ти искрено успех,но ето пък аз какво видях.Светците са трагични в защита ,а от друга страна крайно неефективни в атака.Второто бих го отдал на липса на шанс,но за жалост е трайна тенденция във всеки техен мач и е по-вероятно резултат на бездарност.От друга страна виждам Лестър-стабилен в защита и много ефективен в атака.Последното едва ли е случайно,защото е тенденция във всеки техен мач.Сумарно   Дефанзивно слаб и офанзивно импотентен домакин,посреща много ефективен в атака и дефанзивно стабилен гост.За мен мача е всичко без знак 1.Не го приемай лично.Само споделям.Бих променил мнението си,само ако има нещо по съставите на двата отбора.Изводите ми са само на база статса,който си предложил.Той е супер и върши около 30% от работата по една прогноза.Лек ден и успех ти желая.


   
Deadpool реагира
КоментарЦитирай
Deadpool
(@deadpool)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 527
Автор на темата  

Светците определено са бездарници в нападение . Само 4 отбора са нанесли повече от техните 92 удара до момента , с които са вкарали само 9 гола . Но това говори , че нямат проблем със създаването на положения и най-вероятно са потренирали и по завършващата част тази седмица . Довечера ще видим колко са се подобрили.

Иначе коефициент от 2.40 за третия в класирането срещу 17-ия със сигурност за много хора е подарък . Но добре знаем, че букитата не правят подаръци.


   
КоментарЦитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 2170
 

Ами дано да ти излезе,иначе съм много учуден защо си се насочил изобщо към този мач.Светците,категорично в момента не са отбор на който може да се гласува,каквото и да било доверие.Забелязах и че са много зле срещу силни в контри атаки,каквито точно са Лестър.Иначе играят типичен,старомоден Британски футбол с дълги топки,малко владеене и образно казано-изритване силно напред пък квото стане.


   
КоментарЦитирай