Коефициенти от САЙТА на BET365
Прогноза: 2
Коефициент: 2,90
Турнир: Италия – Серия А
Анализ: На Стадио Мапей в Реджо Емилия, Сасуоло приемат Удинезе в мач от 7-ми кръг на Серия А.
Единицата за Сасуоло е предпочетения залог на беторите у нас и в света и двубоя им с Удинезе е в Топ 5 най – играните срещи.
Подразбира се,че хич не съм съгласен с този залог за Сасуоло щом съм се спрял на него.
Наистина, Сасуоло играят атакуващ футбол с много положения и голове, но наистина нали не вярвате,че мястото им е там където се намират и може ли този отбор да подържа това ниво продължително време с този наличен ресурс и с неравностойна скамейка на титулярите..?!
Ами аз смятам,че няма да могат. Да, ще трябва да се съобразяват доста отбори с тях и ще създават главоболия ,когато всички са налице в стартовия състав, но в случая по предварителна информация няма да играят най – креативните футболисти в отбора – Джуричич, Доменико Берарди и Франческо Капуто.
Удинезе игра добре с Милан, но загуби минимално и с гол на топ – голмайстора Ибрахимович. Сасуоло нямат Ибрахимович, а дори и да нямаха тези липси в състава си отборът от Удине играе успешно с тях и в последните 2 двубоя ги победиха.
Това е много важен мач за Удинезе и очаквам подобрение в играта им, а Сасуоло да започнат да губят точки. Докато пишех коефициента падна от 3,10 на 2,90…
Победа за Удинезе…….. 😎