Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
5.75/4.25/1.65, Ефбет: 1.50% кражба.
5.50/4.00/1.61, Бетфеър: 5.02% кражба.
5.75/4.00/1.57, Бет365: 5.74% кражба.
6.00/4.10/1.65, Бетфеър Борса без 6.5 - процентната комисиона.
5.68/3.90/1.61, Бетфеър Борса със комисионата: 5.18% кражба.
Коефициенти към 18.08. 00:10.
От футболна гледна точка имам само един довод за прогнозата си - грандовете имат много по-добри предсезонни подготовки от по-малките клубове. Съответно Интер е в по-добра форма от Сасуоло. Ако мачът беше след няколко кръга от първенството, на Интер би му било много по-трудно срещу Сасуоло, защото Сасуоло е много труден за побеждаване съперник и е от типа на Аталанта, Дженоа, Фиорентина и Сампдория, макар и да е по-скромен от тях като име.
Друг психологически футболен довод е, че играчите на интер ще искат да си върнат за изключително болезената загуба с 1:2 от Сасуоло преди няколко месеца в края на сезона, която почти не ги изхвърли от зона Шампионска лига и в последствие Интер се класираха в тази зона с огромен късмет, измествайки повече заслужаващият Шампионска лига Лацио. В последният кръг играеха Лацио - Интер и Интер успя да обърне мача чак в последната четвъртина.
Горните два фактора не са основните за прогнозата ми. Прогнозата ми се основава главно на статистическата вариация в спорта. Откакто Сасуоло са влезли в елита през 2013-та, те имат много победи над Интер и Интер нямат сезон, в който да имат 2 победи срещу Сасуоло (с изключение на първия сезон, когато Сасуоло е бил много слаб тим). От гледна точка на вариацията тази негативна статистика на Интер срещу Сасуоло ще спре. Интер ще запише 2 победи срещу Сасуоло в един сезон. Надявам се да е още този. Трябва да се отбележи и че, откакто Сасуоло е влязъл в елита през 2013-та, още няма хикс между двата отбора, така че от гледна точка на вариацията и той е възможен.
Последвай ни