Коефициенти от САЙТА на BET365
Прогноза: 2 // Коефициент: 8,50 // Турнир: Бразилия – Серия А // Анализ: Последна среща от 37-ми кръг на Серия А. Всичко в този мач е в полза на домакините от Сао Пауло да си вземат победата въпреки,че очакванията преди началото на първенството не бяха големи към тях те си спечелиха заслужено място в Копа Либертадорес. Стабилен домакин със само 1 загуба от лидера Палмейрас на своя стадион „Морумби” те са и абсолютен фаворит и срещу Спорт Ресифе,защото и от към статистика си ги побеждават като от 9 изиграни мача те са постигнали 8 победи и са направили 1 равенство с тях. Защо тогава да търся победа за Спорт Ресифе в този сблъсък е въпроса..??…Ами смятам,че при Бразилските мошеници може и да се получи..!! 😎 Сао Пауло е в зона Квалификации за Копа Либертадорес и в никакъв случай не може да измести първите три отбора,като само четвъртия Гремио може да бъде изпреварен и е достатъчен мотив за вземането на трите точки за тях.В последния кръг им предстои гостуване на друг отбор застрашен от изпадане – Шапекоензе на които пък някои отбори от Серия А им съдействат да останат и другия сезон в Елита на Бразилия. Дотук абсолютно нищо не е в полза на Спорт Ресифе,но те реално държат съдбата си в свои ръце,защото с една победа в този мач и предстоящото им домакинство в последния кръг на вече демотивирания отбор на Сантош които няма как да бъдат изместени от зона – Копа Судамерикана могат да си обезпечат оставането за още 1 сезон. Спорт Ресифе е и отбора който игра силно като гост срещу първите 4 отбора.Победиха Палмейрас с 2:3,направиха нулево равенство с другия претендент за титлата Интернасионал и победиха четвъртия в класирането Гремио с 3:4 което си е впечатляващо въпреки,че имам известни съмнения за тази победа над Гремио дали не им бе дадена от тях 😉 .В заключение прогнозата ми е рискова и шанса да излезе е малък,но от видяното до сега в техни мачове смятам,че гостите не са се предали и ще ги подкрепя.Равенството също е възможно и ще ги остави в битката за спасение,но няма да играя двоен шанс или хендикап. Победа за Спорт Ресифе.. 😎