Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза 1
Коефициент 2.4
Турнир Коста Рика Примера Дивисион Апертура
Анализ Шампионата на Коста Рика има сложна структура,но сега няма да се занимавам с разясняването му.Ще спомена само накратко,че това е високо резултатно първенство,тоест с ниско качество на футбола и домакинския фактор не е от голямо значение тук.Характерна особеност в структурата му е че има три отбора изявени фаворити и три,които са близо до тях.Третата група са посредствените отбори,борещи се за оцеляване.в този мач домакините са представител на втората група,а гостите от третата.Не ме учудва високия коефициент за домакинска победа защото зная от кои статистики са формирани началните коефициенти.Да гостите са по-високо във временното класиране,но само с 1 точка.Да,имат по добри резултати до момента,но срещнаха по-слаба опозиция.Реално това е първият им мач срещу отбор от втората група за която вече споменах.Освен това в исторически план тук на този стадион са имали рядко победа и максимума им е бил равенство.Като цяло домакините завършиха 4-и предишната Апертура,а гостите бяха 8-ми.Освен това на свой терен през миналата кампания Сантош имаха само 2 загуби и то срещу двата най-силни отбора.Този лимит е вече изчерпан и според мен максимума за отбора гост и то при много добро за тях стечение на обстоятелствата е реми,както се казва преко сили.
Последвай ни