Санднес Улф-Рауфос ...
 
Notifications
Clear all

Санднес Улф-Рауфос (12.06.19:00)

 

mg80pld
(@mg80pld)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 4 години
Статии: 1019
Автор на темата  

Прогноза: над 2,5 гола

Коефициент: 1.53

Първенство: Норвегия, Дивизия 1

Анализ:

В предходният сезон и двата отбора се представиха доста добре и играта им определено беше резултатна, което едва ли е изненада за Дивизия 1 на Норвегия.

Домакините стартираха доста слабо с две загуби на старта след което последва подем в играта на футболистите с победа и равенство с изключителна резултатност в тези четири двубоя и пълен актив от срещи с над 2,5 гола въпреки, че при голова разлика 6-7 доста хора няма и да погледнат графата за над 2,5 гола.

Гостите пък стартираха по различен начин с доста добра игра в първите си две срещи след което последва спад със серия от две поредни загуби, но също както съперника си се радват на отлична резултатност с 1-1 на старта и след това три поредни срещи с доста попадения (4-2, 1-2 и 2-4), което за мен определено не е изненада с отворената игра и грешките в защита.

От 2016 година съперниците изиграха помежду си седем срещи и само последният завърши при резултат 0-0, докато в останалите налице беше минимум над 2,5 гола и залога ми в този двубой с отличната резултатност на тимовете в първенството досега определено е над 2,5 гола и задачата едва ли ще е трудна. 


Харесано от: Nikola Berti
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози