Коефициенти от САЙТА на BET365
Прогноза: 2
Коефициент: 1, 33
Турнир: Италия – Серия А
Анализ: На ,,Луиджи Ферарис“ в Генуа, Сампдория приемат Милан в мач от 37-ми кръг.
Изпуснах срока, но това не ми пречи да си публикувам прогнозата….
Абсолютно задължителна победа за Милан.!!
Борбата им с Рома ще е докрай и не трябва да се заблуждаваме, че ей така ще се откажат да преследват петото място.
И Клаудио Раниери и Стефано Пиоли бяха наети да се справят с проблемите в тези два клуба.
Раниери изпълни предсрочно своята задача и сега с облекчение и настроение играе, както си иска.
Пиоли възроди ,, Росонерите“ и получи удължаване на контракта си. Това бе много добро решение за бъдещето на отбора и определено буди оптимизъм дори във феновете на Милан, които хич не го харесваха заради миналото му в Интер и Лацио.
Раниери дори може да си позволи ротации в отбора, а пък Пиоли не е от треньорите, които се отказват да преследват цели, та дори и илюзорни да са..Още повече, че Милан няма да има никакви ангажименти през лятото в турнири и може да си позволят пълна концентрация и себераздаване.
,, Росонерите“ не са уморени.!!
Милан стратегически избра да не пресилва мача с Аталанта, но победи със стил Сасуоло, разгроми Болоня и Парма, разгроми и любимия ми Ювентус и Лацио…. направи реми с Наполи и победи и Рома в края на юни..!!!!
Победа за Милан….. 😎