Саламанка - Валядол...
 
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Саламанка - Валядолид Б (13.10, 19:00)

 

Fuhrer
(@fuhrer)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 314
Автор на темата  

Прогноза: Двоен шанс Валядолид или равен + Под 2.5 гола в мача с Едномачова комбинация.

Коефициент: 1.95.

Турнир: Испания, Секунда дивисион Б - Група 1

Анализ: Като цяло днешните домакини са всъщност с втората най-слаба атака в лигата. Имат отбелязани едва 3 гола в изиграните до сега вече 7 мача. Естествено, 2 от тях са в домакинствата им, а 1 бе отбелязан в последното им гостуване. Като преди това имаха цели 3 мача без да отбележат.

Такава слаба атака е почти невъзможно да отбележи гол срещу 6-та по сила защита в лигата на Валядолид. При това Валядолид са допуснали едва 2 гола в 3 гостувания и никога повече от гол. За щастие за мача, като цяло са под въпрос и общо 4 нападатели на отбора домакин.

До тук стана ясно, че от домакините гол е почти невъзможно да има, а от това веднага следва, че спокойно можем да изключим и тяхна победа в мача. Знака е Х2. Да видим колко гола да очакваме от гостите.

Ами те всъщност са ниско резултатни като гости и за сега са вкарвали само на Понтеведра, която е точно от калибъра на днешния домакин. Общо взето максимума им е гол или с много фантазия два в мача. Вероятно все пак ще вкарат и то не за друго, а поради някои дефанзивни липси за отбора домакин.

От всичко казано дотук смятам, че ще се получи ниско резултатен мач с максимум 2 гола и гостите няма да го загубят. 0-1, 0-2 и 0-0 са за мен по реда на вероятност очакваните резултати в мача.

Публикацията бе редактирана преди 3 години от TZ

Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози