Рух Брест - Енергет...
 
Notifications
Clear all

Избери Бонус Нов Клиент:

Рух Брест - Енергетик БГУ Минск (27.03, 19:00)  

 

Baiko
(@baiko)
Профи Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 864
27.03.2020 1:17  

Прогноза: 2 & Гол/Гол. Коеф. 4.33. Беларус.

Рух от град Брест са за първи път в лигата.Отбора им е съставен от млади таланти.В първия кръг победиха като гост Динамо Минск с 1:0.Играли са защитно и в голяма степен късмета ги е покрил да не пуснат голове.Сега у дома си,ако искат да измъкнат нещо ще трябва да играят по-смело в атака.

На студентите от Минск им изгледах репортажа от гостуването им в Борисов.Това 3:1 бе най малкото с което Бате се оттърва.Отбора играе смело и се надиграва.Разполага и с добри млади играчи.В халфовата линия са привлекли Черногорец,а в нападение Камерунец и Узбек който вкрара два на Бате и пропусна още три чисти положения.Миналия сезон средната резултатност в мачовете им е била 3.9.Срещу Бате стояха добре в защита,но допуснаха традиционата си левашка грешка и им подариха гола.Миналия шампионат едвам се спасиха от изпадане.Сега очаквам от тях да направят серия от победи и да бъдат в призовите места накрая.

Публикацията бе редактирана преди 2 седмици от TZ

Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от bet365!