Русия – България (0...
 
Notifications
Clear all

Русия – България (05.06.2021г; 18:00ч)

 

The Emperor
(@the-emperor)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 351
Автор на темата  

Прогноза: Русия -1 Хендикап

Коефициент: 2,25

Първенство: Приятелска среща

Анализ:

       За домакините това е последна проверка преди Евро 2020. След 1:1 в Полша, днес ще търсят само победата и то изразително. Едва ли ще си позволят да влязат в големия форум със слаб резултат и по-важното – със слаба игра, точно срещу отбор, който не се класира. Русия ще играе силно днес.

        Ще припомня какво заяви Ясен Петров преди дни:

„Отиваме с цел да затрудним нашите съперници.“;

„Това са мачове, в които трябва да правим експерименти.“;

„В тези мачове може да градим състав.“

       Изненада беше частично добрият резултат в Словакия, но и играта не беше толкова лоша. Но да си го кажем честно – домакините играха с резервите. С титулярите щяха да ни пукнат. За днес отново редица промени и вече няма да ни се размине. Победата за Русия се цени на 1,49К, което смятам да уважа сериозно, а за разликата е 2,40К, което ще уважа с дежурното 10лв за начало на серията.          

           

       P.S.  Позволявам си да коментирам нещо странично. Руснаците се кефели, че Филип Киркоров ще пее химна им преди срещата. Предаде България и ще пее химна им точно днес. Няма случайни неща. Наближават избори. Днес един пенсионер ми каза следното: „Има само една партия, която държи комунистите далеч от властта. Това ми стига.“.

 

       Пожелавам си успех!!

       😉

Публикацията бе редактирана преди 1 година от TZ

Цитирай
TZ
 TZ
(@tz)
Шефът
Регистриран: преди 7 години
Статии: 223
 

Съгласно правилата не се приемат залози тип Азиатски Хендикап. За играта приемам прогноза "Русия -1 Хендикап" при коефициент 2.25 към момента.


КоментарЦитирай
The Emperor
(@the-emperor)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 351
Автор на темата  

До някъде разбирам ограничението за 'Създай залог" - трябва повече време да се провери. Но не разбирам ограничението за АХ. При тези обстоятелства искам да сменя залога си на Русия -2 алтернативен хендикап при 4,75К, ако има възможност.


КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози