Ружомберок- Левски ...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

Ружомберок- Левски (София)-11 07 19 19:30

4 Статии
2 Типстър
3 Reactions
771 Тренд
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 2170
Автор на темата  

Прогноза  1-0+под 0.5 ПП с Едномачова комбинация

Коефициент 11.18

Турнир УЕФА ЛЕ Квалификаций

Анализ  Наставника на домакините заяви ясно,че основната цел пред тях е да не допуснат гол в този мач.Това е една реална и най-вече лесно постижима цел по няколко  причини.Първо Ружомберок е отбора с най-малко допуснати голове в тяхното първенство.Второ отбора на Левски е с наказан Костов,а привлечените двама ,иначе надеждни нападатели от Астана и Рапид,едва ли ще заблестят внезапно в точно този мач.В общия смисъл гол от сините не се очаква изобщо на този етап.Остава открит обаче въпроса колко точно гола ще отбележат домакините?За щастие ще липсва и Николай Михайлов,който е доказано най-слабия вратар в Българското първенство що се касае за игра във вратарското поле при статични положения.Успокоителен е и един друг факт.ружомберок бележат почти неизменно в домакинствата си,но това е рядко повече от гол на мач.Обяснението е много просто.те са отбор,който играе по-успешно като гост.Смисъла е,че се ползват от много силната си защита и само контра-атакуват.Като домакини им се налага да играят от номер 1 и изпитват несъмнени затруднения при позиционните атаки.Единствената опасност за прогнозата ми,тоест за резултат различен от 1-0 и по конкретно за по-голяма загуба на нула идва само,ако Левски е наистина разграден защитен двор за каквото намеква в изиграните контролни срещи.Все пак имайки предвид на какъв пост играеше днешния им наставник се надявам той да вземе всички необходими мерки срама след мача да бъде минимален.Да си пожелаем 20-те повече допуснати гола от ЦСКА през миналото първенство да са довели до някакви поуки.Да видим...

Deadpool реагира
Цитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Автор на темата  

Любопитна подробност..С Борето Касабов направихме облог..той твърди,че Левски ще отбележат гол,а аз точно обратното.Да видим...засега ме е побеждавал само в прогнози за мачове от Италия..

КоментарЦитирай
Deadpool
(@deadpool)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 534

ДедоТрол, намерил си с кой да правиш облог (предполагам виртуален) 😀 Борето Касабов е типичния спортен журналист, който се опитва да дава прогнози. Те като не знаят каква прогноза да дадът - винаги пишат Гол/Гол. 😀 Ето и точните думи на Касабов:

"В тази среща всичко може да се случи и лично аз много се надявам въпреки големите проблеми, които имат в атака, сините да вкарат гол. Затова и предложението ми е в мача да играете гол/гол за коефициент 1.80."

Страхотна логика!

Ако Борето Касабов я беше пуснал тая прогноза тук , Админът с право нямаше да му я отчете за валидна и щеше да му напомни правилата: "Анализът трябва да е собствено мнение и да е написан грамотно на кирилица. Той трябва да съдържа достатъчно аргументи и полезна информация, подкрепящи прогнозата. Т.е. от обосновката трябва да става кристално ясно, защо е избран дадения залог."

😀 😀  😀 

Baiko и ivan_tsochev реагираха
КоментарЦитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Автор на темата  

Е голяма работа е Борето Касабов...ето,че не са нужни обосновки.Честито да му е..никой от нас неможе да се бори с него

КоментарЦитирай