Ружомберок- Левски ...
 

Ружомберок- Левски (София)-11 07 19 19:30  

 

DedoTroll
(@julymorning)
Профи Типстър
Регистриран: преди 10 месеца
Статии: 595
11.07.2019 13:06  

Прогноза  1-0+под 0.5 ПП с Едномачова комбинация

Коефициент 11.18

Турнир УЕФА ЛЕ Квалификаций

Анализ  Наставника на домакините заяви ясно,че основната цел пред тях е да не допуснат гол в този мач.Това е една реална и най-вече лесно постижима цел по няколко  причини.Първо Ружомберок е отбора с най-малко допуснати голове в тяхното първенство.Второ отбора на Левски е с наказан Костов,а привлечените двама ,иначе надеждни нападатели от Астана и Рапид,едва ли ще заблестят внезапно в точно този мач.В общия смисъл гол от сините не се очаква изобщо на този етап.Остава открит обаче въпроса колко точно гола ще отбележат домакините?За щастие ще липсва и Николай Михайлов,който е доказано най-слабия вратар в Българското първенство що се касае за игра във вратарското поле при статични положения.Успокоителен е и един друг факт.ружомберок бележат почти неизменно в домакинствата си,но това е рядко повече от гол на мач.Обяснението е много просто.те са отбор,който играе по-успешно като гост.Смисъла е,че се ползват от много силната си защита и само контра-атакуват.Като домакини им се налага да играят от номер 1 и изпитват несъмнени затруднения при позиционните атаки.Единствената опасност за прогнозата ми,тоест за резултат различен от 1-0 и по конкретно за по-голяма загуба на нула идва само,ако Левски е наистина разграден защитен двор за каквото намеква в изиграните контролни срещи.Все пак имайки предвид на какъв пост играеше днешния им наставник се надявам той да вземе всички необходими мерки срама след мача да бъде минимален.Да си пожелаем 20-те повече допуснати гола от ЦСКА през миналото първенство да са довели до някакви поуки.Да видим...


Харесано от: Deadpool
Цитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Профи Типстър
Регистриран: преди 10 месеца
Статии: 595
11.07.2019 13:40  

Любопитна подробност..С Борето Касабов направихме облог..той твърди,че Левски ще отбележат гол,а аз точно обратното.Да видим...засега ме е побеждавал само в прогнози за мачове от Италия..


КоментарЦитирай
Deadpool
(@deadpool)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 128
11.07.2019 14:35  

ДедоТрол, намерил си с кой да правиш облог (предполагам виртуален) 😀 Борето Касабов е типичния спортен журналист, който се опитва да дава прогнози. Те като не знаят каква прогноза да дадът - винаги пишат Гол/Гол. 😀 Ето и точните думи на Касабов:

"В тази среща всичко може да се случи и лично аз много се надявам въпреки големите проблеми, които имат в атака, сините да вкарат гол. Затова и предложението ми е в мача да играете гол/гол за коефициент 1.80."

Страхотна логика!

Ако Борето Касабов я беше пуснал тая прогноза тук , Админът с право нямаше да му я отчете за валидна и щеше да му напомни правилата: "Анализът трябва да е собствено мнение и да е написан грамотно на кирилица. Той трябва да съдържа достатъчно аргументи и полезна информация, подкрепящи прогнозата. Т.е. от обосновката трябва да става кристално ясно, защо е избран дадения залог."

😀 😀  😀 


Харесано от: Baiko и ivan_tsochev
КоментарЦитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Профи Типстър
Регистриран: преди 10 месеца
Статии: 595
11.07.2019 20:24  

Е голяма работа е Борето Касабов...ето,че не са нужни обосновки.Честито да му е..никой от нас неможе да се бори с него


КоментарЦитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

Моля, Вход или Регистрация