Рудеш Загреб - Хайд...

Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Рудеш Загреб - Хайдук Сплит (14.05./ 20:00)

1 Статии
1 Типстър
3 Харесвания
520 Тренд
rocky_stone
(@rockystone)
Бележит Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 161
Автор на темата  

Прогноза - 2, над 1,5 гола в мача

Коефициент - 1,49 в едномачова комбинация

Среща от Първа лига на Хърватия

Анализ - последния в класирането Рудеш приема четвъртия Хайдук. Домакините са с актив от само 14 точки от 33 изиграни мача, и баланс от тях 3-5-25  са на осем точки от мястото което им дава право на плейоф за оставане в елита на хърватския футбол и на практика са изпаднали от него.

Мачът е с много по-голямо значение за Хайдук. Те са с актив от 56 точки, колкото има и третия Осиек и с по-лоша голова разлика от тях. Второто и третото място в класирането осигуряват място в ЛЕ/квалификационните кръгове, и ако се приеме, че Динамо Загреб са недостижими на върха с 83 точки, то целта на Хайдук е да заеме едно от двете места зад тях. Отборът на Хайдук се намира в добра форма, като в последните си пет мача е записал една загуба и четири победи. 

Прогнозата ми за днес е, че гостите ще си тръгнат с трите точки от стадиона на Рудеш. Те са отборът с по-голяма мотивация, в много по-добра форма са и баансът от срещите между двата отбора е в тяхна полза. В последните три мача помежду им Хайдук са записали победи  над Рудеш с 3-0 , 1-4 и 3-1. Тези резултати, както и това, че Рудеш са отборът с най-лоша голова разлика от 25-73 ми дава основание да добавя и поне две попадения в мача. Като точен резултат на-вероятен според мен ще е 0-2 следван от 1-3 и 0-3.  Коефициентът от 1,49 който се получи в комбинацията от залози не е лош за играта и е реално изпълним. 

mitko820, name и Jolly реагираха
Цитирай