Рубин - Зенит Ст. П...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Рубин - Зенит Ст. Петербург (13.08, 20:00)

1 Статии
1 Типстър
0 Харесвания
1,258 Тренд
Fuhrer
(@fuhrer)
Знатен Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 314
Автор на темата  

Прогноза: Зенит Ст.Петербург и под 3.5 гола

Коефициент: 2.50

Турнир: Русия, Премиер Лига

Анализ: Нека още в началото да си изясним общата картина, а след това ще преминем и към по-фините детайли.

Бередиев е домакин на Семак. Учителя посреща своя ученик. Оригинал и негово пълно копие, изповядващи един и същи стил на игра.

Последната среща между тези двамата, само че тогава Семак водеше УФА, завърши 0-0. Това, ако вас ви изненадва, мен пък изобщо не ме.

Добавяме към картината и факта, че отбора на Рубин в 12 мача срещу отборите от топ 6 миналия сезон е допуснал едва 11 гола. Тоест по-малко от гол на мач.

Още един щрих е и факта, че същата здрава отбрана предлага и всеки от отборите на Семак. Не прави изключение и днешния му Зенит. В 60% от гостуванията си не са допускали гол.

Накратко имаме два ултра-дефанзивно мислещи треньори, изградили отбори с много здрави отбрани. Това, което ме радва е, че и в предни позиции нещата са много оптимистични за тази ми прогноза.

Рубин са с контузен топ-реализатор и със забрана да участва втори реализатор, защото е под аренда от Зенит. Традиционно и без такива проблеми Рубин не може да отбележи в 40% от домакинствата си.

Гостите пък са странни птици. Такъв опитен наставник като Семак да допусне такава огромна грешка в мача с Динамо Минск. Остави 6 основни играчи у дома и ги замести с дебютанти.

За мен това говори само за две възможни неща. Първото е банално подценяване, а второто е приоритет мача с Рубин. Което и да е от двете, сега се изисква доказване, тоест победа.

Определено изпитват трудности в атака и то главно срещу бетонирани като Рубин отбори. Но именно сега ще се види дали думите на капитана на Зенит имат някаква стойност и дали отпочиналите звезди от мача с Динамо ще се реабилитират.

Бередиев е наясно, че не може да играе за победа в този мач. Освен това е наясно, че допусне ли гол - губи мача, защото няма ресурс да го върне.

Очаквам такава здрава отбрана и рушене на играта от страна на Рубин, че мач реално повече от 30 минути няма да се играе. Минимална победа за отбора гост тогава.

Публикацията бе редактирана преди 6 години 2 пъти от TZ

   
Цитирай