Рубин-Анжи(20.5,19:...

Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Рубин-Анжи(20.5,19:00)

1 Статии
1 Типстър
2 Харесвания
404 Тренд
Krasimir1981
(@krasimir1981)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 390
Автор на темата  

Прогноза: х2 ПП

Коефициент:2,1

Анализ:Русия,Премиер лига,

Рубин стартира сезона много добре,като на моменти се намираше в топ 6.Втората половина на сезона Рубин се представи много слабо.Може би това се дължи на факта,че отборът реши да продаде много от основните футболисти,и като цяло се наложи да доиграва сезона с много футболисти от младежките гарнитури.Статистиката на Рубин през втората част на сезона е  2-5-4,като отбора успя да се спаси от изпадане и то главно заради натрупаните резултати в първата част на сезона.

Анжи не успя да се спаси и догодина ще играе в ФНЛ.Отборът има големи финансови проблеми.Даже от началото на сезона се говореше за закриване на клубът.Въпреки неизплатените заплати и лошата атмосфера в клубът,футболистите показаха характер и не се отказаха до последно да се борят за оцеляването си.

Според букмейкерите Рубин е явен фаворит,и аз мисля да се възсползвам от това.Смятам,че състава на Рубин не е много по качествен от този на Анжи,да разлика има но класата не е толкова голяма.Досега Анжи показваше достоен футбол,и почти винаги губеше с 1-2 гола разлика.Проблема на отбора е ниската реализация.Анжи има вкарани едва 13 гола за целия шампионат.Въпреки това мисля,че Анжи може да си тръгне от "Казан Арена" с точки.

Nikola Berti и name реагираха
Цитирай