РС Беркане - Мулуди...
 
Notifications
Clear all

РС Беркане - Мулудия Ужда (03/06/2021 21:15)

 

mitko_winner
(@mitko_winner)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 4 години
Статии: 1154
Автор на темата  

Прогноза: Х

- Коефициент: 3,40

- Мароко - Първа Дивизия (2020 - 2021)

- Анализ: Беркане приема Мулудия Уджа в доста интригуващ сблъсък.Домакините са тима,който се представя по-слабо до тук от двата тима заемайки 11-то място с общ баланс (6-5-7) и домакински такъв от (2-4-3) от което се вижда,колко непостоянен и трудно предвидим е този отбор.

Гостите от Уджда са 5-ти,като тима се намира в доста добра форма и самочувствие вследствие на само една загуба в последните си 6 мача от които тима спечели 4 (4-1-1).

Все пак за Ужда тази дестинация не е от любимите за тима а и изобщо Беркане не са удобен за тях съперник-напротив.Мулудия имат само 1 победа над тях и то у дома при баланс (4-2-1) в полза на Беркане,което може да кажем си е доста голяма превъзходство дори.Сега обаче ситуацията е такава,че е логично да търсим някакви точки за по-добрия до тук през сезона тим на Мулудия и то в добро спортно-техническо състояние към този момент.

Макар двата тима да не са от х-са джийските в дивията с оглед на трудния съперник за преодоляване в лицето на Беркане за тима на гостите и факта,че тима от Уджа към момента са по-футболния от двата съперника нещата сякаш се уравновесяват и знака Х изпъква като доста вероятен краен изход.

Да обобщим с няколко интересни факта в подкрепа на моята прогноза:

РС Беркане е спечелил само 1 от изминалите 6 мача от Първа Дивизия

Мулудия Ужда е загубил предходните си 3 двубоя срещу РС Беркане от Първа Дивизия

Мулудия Ужда е спечелил само 1 от последните си 7 мача срещу РС Беркане от Първа Дивизия

Успех!


Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози