Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: Х2
Коефициент: 1,50
Първенство: Белгия - Първа Дивизия А
Анализ:
Предпоследното лято Антверп направиха много сериозна селекция с цел да спрат доминацията на Брюж. Един от закупените беше добре познатият ни Диниш Алмейда, но повечето нови бяха далеч по-класни. Въпреки това в онзи сезон хитът беше новака и дебютант Роял Юнион Сен Жилоа, който буквално остана на косъл от шокираща титла. Антверп останаха трети, където основно завършват в последните няколко сезона. Очевидно и през настоящият няма надграждане, след като отново гравитират около бронза и са далеч от титлата.
Брюж измъкна титлата през миналият сезон на косъм, както вече споменах, след като в средата на редовния сезон изоставаха с десет точки. Кажи речи по същото време на сезона. Сега изоставането е още по-шокиращо, след като допуснаха дълга серия без победа. Вече анализирах един или два техни мача в последно време и който е чел знае, че и късметът им обърна гръб на няколко пъти. Но в повечето случаи сами си бяха виновни. Единствено си го обяснявам, че са фокусирали подготовката си за топ форма по време на ШЛ, която очевидно е приоритетът им този сезон след шест шокиращи резултата и силни игри в групата. Прекъснаха серията с победа в последният кръг и смятам, че е време да набират увереност с победи за все понаближаващите 1/8-финали. Ако правилно разичитам ситуацията, би трябвало в този и следващият кръг да играят силно.
Мачът ще бъде с висок заряд без никакво съмнение, а двойният шанс хем е по-сигурен, хем се вписва идеално в така тръгналата ми серия да предлагам ниски К.
P.S. Въпрос към админа: Ще ли се приеме прогнозата, ако бях написал само удебелените думи?
Пожелавам си успех!!
Поправка: пише се Удебелени. Важно е да пишем грамотно. Ако може да се поправи за историята.
Въпрос към админа: Ще ли се приеме прогнозата, ако бях написал само удебелените думи?
Да, щеше да се приеме. Няма изискване за дължина на анализа, изискването е към начина на обосновка - от нея трябва да става ясно защо авторът е избрал дадения залог. Понякога може да е достатъчно само едно изречение, но в повечето случаи си трябва по-дълъг и обстоен анализ.
Последвай ни