Ростов- Рубин 19:30

Сподели:
Notifications
Clear all

Ростов- Рубин 19:30

1 Статии
1 Типстър
2 Reactions
854 Тренд
Fuhrer
(@fuhrer)
Знатен Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 314
Автор на темата  

Прогноза 1

Коефициент  2.3

Турнир Русия Премиер Лига

Анализ  Реших да ви демонстрирам един сигърен съм напълно непознат за вас аспект от анализа на футболен мач.Както добре знаят всички,които поне веднъж в живота си са се интересували от мнението на най-успешните футболни треньори на какво се дължат успехите им.Отговора винаги е бил-на добрата игра в отбрана.От тази гледна точка няма как да не симпатизирам на Бердиев,настояшия треньор на Рубин.Той е най-яркия представител на този вид футбол в Руското първенство в момента.Точни този тип игра именно му е позволил и да няма нито една загуба от именно днешния си опонент.Всички експерти в Русия отчитат именно този факт,както и факта,че такъв непостоянен отбор,като Ростов е време да тръгне в даун тренд.Напълно бих се съгласил със всички тях,ако обаче не беше на лице един много съществен факт в този конкретно случай.От една страна Бердиев е бивш наставник,именно на ростов,освен това много играчи от единия отбор играят в другия и обратно.За разлика от Бердиев обаче,който ще се лиши от услугите на бившите играчи на Рубин,то Карпин ще разполага с много бияши на Рубин.Ето точно тук е разковничето,което ще ви научи на нещо ново в спортните залози.нарича се игра срещу бившия клуб и бившия треньор.Повярвайте ми това е страхотна мотивация и не е нужно никакво допълнително стимулиране за мача.Това е едно от най-силните.Обратно на всички анализатори очакващи минимална победа за отбора гост,аз ще заложа на спортната злоба срещу бивш треньор и бивш клуб.Победа за домакините,колкото и да харесвам Бердиев.

Nikola Berti и Baiko реагираха
Цитирай