Рони О'Съливан - Хо...
 
Notifications
Clear all

Рони О'Съливан - Хосеин Вафаей Аюри (извън играта)

 

The Emperor
(@the-emperor)
Ценен Типстър
Регистриран: преди 9 месеца
Статии: 223
Автор на темата  

Прогноза: 4:5

Коефициент: 12,00

Турнир: Германски Мастърс - Квалификации

Анализ:

     Най-напред ще внеса малко пояснение. Става въпрос за снукър.

    Рони О'Съливан е способен на всичко!! От мнозина е считан на най-великият в играта за всички времена, въпреки че най-тежкият показател би трябвало да бъде спечелините световни купи, а там отстъпва на Стивън Хендри (с 6 срещу 7. Говорим за модерната ера. Там има доста сходства с тениса.). И колкото е спорно дали е най-великият, толкова е ясно, че е най-атрактивният. Точно затова е най-обичаният в играта в целият свят. Не случайно един от прякорите му е "геният от Чугуел". Вероятно не е случайно и че е гений, понеже е диагностициран с биполярно разсройство още от малък. А знаете, че за да си гений трябва да си поне малко луд и това го казвам съвсем сериозно. Именно заради тази своя биполярност той е способен на абсолютно всичко и го е доказвал стотици пъти. Унижавал е най-големите си противници с тотлана доминация и е губил от абсолютни анонимници с игра, която доближава моето ниво. Последната си титла спечели преди година и половина, когато стана световен шампион. Точно този турнир в Германия хич не му допада и ако се направи справка вероятно ще се окаже, че е стигал до същинската фаза в зала Темподром в по-малко от 50% от участията си. Също и многократно е заявявал, че не обича да играе квалификации. За Рони О'Съливан мога да пиша до сутринта, а за него може да се говори до идната неделя. Но аз спирам тук.

     Снукърът е създаден на островът по подобие на футболът, но за разлика от него най-добрите играчи са именно британците. В последните години се появи китайска инвазия с един много силен състезател и няколко доста добри млади играчи. Има и някои индивидуалности от няколко държави като Австралия, Белгия. Но като цяло не е толкова разпространен по света. Днешният противник на Рони О'Съливан, Хосеин Вафаей Аюри е иранец. Именно играч от тъмната страна на света на снукъра. Обаче този хич не е лош. По-ниско е в ранкинга, защото пропуска много турнири заради визови проблеми. Има ли ден е много труден. Относително стабилен е психически.

     На базата на всичко изписано по-горе смятам, че този мач е удобен да се търси изненадата (4,50). А и е понеделник вечер - денят, в който комарджиите търсят избивка. Точно това е денят за топ бомбите. Засилвам риска с точен резултат и търся решителен фрейм. Все пак мачът е късен, хората искат зрелище, а букмейкърите пари.

 

     P.S. Ако нямам право да публикувам нефутболни прогнози нека остане и да бъде извън играта.

 

     Пожелавам си успех!!

     😉

Публикацията бе редактирана преди 1 месец от TZ

Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози