Форум

Рома – Реал Мадрид …

Коефициенти от САЙТА на BET365

Рома – Реал Мадрид (27.11,22:00)

1 Статии
1 Типстър
2 Реакции
892 Тренд
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 8 години
Статии: 1442
Автор на темата  

Прогноза: Х // Коефициент: 3,75 // Турнир: УЕФА Шампионска Лига // Анализ: Среща от 5-ти кръг на Група G. Много хубава прогноза и превю е дадена от Админа на сайта „Топзалози”(в който се намират най качествените типстъри в интернет пространството за мен) за този мач така,че аз няма много какво да добавя освен към контузените които е написал за Рома – Пасторе и капитана Де Роси да добавя и ключовия халф Лоренцо Пелегрини който напусна преждевременно при загубата от Удинезе и е под въпрос за този мач. Рома допуска колебания в играта си на моменти и показват нестабилност,а треньора им Еузебио Ди Франческо е получил кредит на доверие от ръководството за този мач и следващия с Интер и много ще зависи от постигнатите резултати дали ще продължи да ръководи и за в бъдеще клуба. Реал Мадрид спечели 4 поредни мача и допуснаха загуба от Ейбар,но аз лично не виждам защо се създава чак такава трагедия от това,защото след Зидан и Роналдо е нормално да има сътресения във всеки отбор не само в Реал,а и не се срещат под път и над път гениални футболисти и треньори като тях двамата. На „Олимпико” в Рим определено домакините ще затруднят Реал Мадрид,но аз лично не мога да отпиша „Белия балет” ,защото ако се вгледаме обстойно ще забележим ,че те ги бият като ток където сварят 🙂 . И двата отбора са с равни точки и е нормално да се потърси равенството.По този начин те ще са на една точка от излизане от групата,а и надали Де Франческо ще рискува да загуби този мач впредвид обстоятелствата. А пък Реал Мадрид във каквато и моментна форма да са дойде ли мач в Шампионска лига се преобразяват и изобщо не трябва да се подценяват. И така…прогнозирам равенство в този сблъсък   😎 

Jolly и mitko820 реагираха
Цитирай