Notifications
Clear all

⚽️ Коефициенти от bet365 💰 Вход с БОНУС »

[ПЕЧЕЛИ] Рома - Болоня (18.02.2019, 21:30)  

 

M__i__r__o
(@m__i__r__o)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 193
18.02.2019 16:30  

Прогноза: Под 3.5 гола. Коефициент: 1.48.
Италия, Серия А.

Сигурност: 1/10.
Поредица в играта: трета прогноза.


Стадион Олимпико в столицата Рим. Капацитет: 72 698. Вторият в Италия с най-голям капацитет след Сан Сиро.

 

Очаквани голове / expected goals статистика
(статистика за създадените голови положения)
https://topzalozi.com/xg-danni

И двата отбора трябва да се намират на 2-3 места под класирането си в момента. Защо?

Рома отбелязва 1.91 гола на мач, а трябва да са 1.73. Това е зле за Рома. Получава 1.30 гола, а трябва да са 1.38. И това е зле за Рома. Съответно по собствената си статистика отборът трябва да е по-надолу в класирането.

Болоня отбелязва 0.78, а трябва да са 0.94. Това е добре за Болоня. Получава 1.52, а трябва да са 1.49. И това е добре за Болоня. По собствената си статистика отборът трябва да е по-нагоре в класирането. Значи отборите около него имат още по-добра статистика и затова сумарно излиза, че Болоня трябва да завърши по-надолу, отколкото е в момента.

 

Прогноза: Под 3.5 гола

Рома бележи 1.91 гола, а трябва да са по-малко. Римският гранд имаше важен мач в Шампионска лига и може да бъдат направени ротации. Ако има такива, те ще са не поради моментна умора (мачът беше преди цели 5 дена), а за да се предотврати излишно натоварване. Все пак, не очаквам кой знае какви ротации, защото мачът е за задължителни 3 точки.

С новия треньор, Болоня играе по-прагматичен футбол. В мачовете му има по-малко свободни пространства и се получават нормални резултати с до 2-3 гола.

Обърнах внимание повече на Рома, защото букмейкърите очакват много голове именно заради тях. Техните мачове са вторите най-резултатни в първенството. На Болоня са едни от нискорезултатните.

Този мач очаквам обаче Рома да не играе обичайната си тактика "разграден двор", а да подходи по-пестеливо и прагматично, за да не изразходва излишни сили. Очаквам малко свободни пространства в мача, но сигурността на прогнозата ми е само 1/10, защото Рома много често не ги познавам, когато си мисля, че няма да са "разграден двор", а те си играят обичайната разградена тактика.


Харесано от: rocky_stone и Nikola Berti
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози