Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Родес - Тур (21.03., 21:30)

 

rocky_stone
(@rockystone)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 161
Автор на темата  

Прогноза  - 1

Коефициент - 1,64

Анализ - среща от Лига Насионал на Франция. Родес са водачи в класирането с актив от 54 точки, на две пред втория Шамбли. Балансът им за последните десет мача е 7-2-1, като в четирите си домакинства имат четири победи. 

Гостите от Тур са 14-ти, с актив от 29 точки, на три пред зоната на изпадащите. Последните  десет мача балансът им е 4-2-4, като в гостуванията си имат една победа, две равенства и една загуба. Забележително е , че Тур са отборът с най-малко отбелязани голове в първенството -13, като същевременно са и отборът на второ място по най-малко допуснати попадения в мрежата си след водачите Родес - само 18.

Между Родес и Тур в статса има една среща, и това е първата от този шампионат, изиграна на стадиона на Тур през октомври миналата година и завършила с победа 0-2 за Родес.

Анализът ми е само върху статистиката, сочи победа за домакините, които се представят отлично до този момент и логично би трябвало да вземат мача, за да запазят разликата от две точки с втория Шамбли и аз залагам твърдо на знак едно, като краен изход в двубоя.

За тези, които се притесняват, или пък са решили да копират прогнозата с цел да подобрят рекорда от поредни мачове за играта с точки добра опция е резултат 1х, под 2,5 гола пп, и под 3,5 гола в мача за коефициент от 1,36, получен от едномачова комбинация>>> https://www.betfair.com/sport/football/event?eventId=29189667  

И накрая , малко инфо за  Родес, Франция -  площ от 18,11 кв.км. и население от 630 души, според данни от 2015-та година. Максимална температура за днес 21 април 2019 г се очаква да достигне до 16 градуса, вятър със скорост до 11 км/ч и влажност на въздуха от 30 %. За решилите да посетят това приятно място нощувката е  около 136 лв  в хотел с три звезди. 

 

 


Харесано от: mitko820, Nikola Berti, red6devil и още 1 души
Цитирай
red6devil
(@red6devil)
Профи Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 748
 

Перфектен !   😎 

Не разбрах само от къде ще духа вятъра ? Да се знае, за любителите на тая стихия ! 

Тази публикация бе редактирана преди 3 години от red6devil

Харесано от: mitko820, rocky_stone и Nikola Berti
КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози