Рода - Йънг АЗ Алкм...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

[ПЕЧЕЛИ] Рода - Йънг АЗ Алкмаар (25.01.19, 21:00)

1 Статии
1 Типстър
1 Reactions
569 Тренд
rocky_stone
(@rockystone)
Респектиращ Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 161
Автор на темата  

Прогноза - 1Х, над 0,5 гола първо полувреме, над 1,5 гола в мача.

Коефициент - 1,51 в едномачова комбинация.

Анализ - Среща от Ерсте дивизия на Холандия, където 5-ият в класирането Рода приема последния Йънг АЗ Алкмаар. Рода има актив от 35 точки, които ги държат в зоната на плейофите за влизане в по-горното ниво. Въпросът е, че отборите по-назад в тази зона са на максимум три точки от тях. Затова мисля, че Рода няма да подценят мача си тази вечер и ще се опитат да си осигурят още преднина към актива. Притеснява ме малко баланса им последните пет срещи 2-2-1 и за това подсигурявам залога с Х след единицата.  Йънг АЗ от своя страна са последни с едва две победи в първенството, една от които е преди два кръга над предпоследния Йънг Утрехт. В последните си пет мача имат четири загуби. Първия мач есента Йънг АЗ и Рода завършиха 1-1 в Алкмаар. В последните пет изиграни срещи и на двата отбора има 15 гола, или средно по три. Въпреки оскъдните данни, базирайки се само на статса, който видях, най-логичния завършек на срещата е единица или максимум хикс, и поне два гола в мача, като първия е преди почивката.

Публикацията бе редактирана преди 6 години от TZ

Nikola Berti реагира
Цитирай