Ритеряй - Судува Ма...

Сподели:
Notifications
Clear all

Ритеряй - Судува Мариамполе (25.06.2021г; 18:00ч)

1 Статии
1 Типстър
0 Харесвания
358 Тренд
The Emperor
(@the-emperor)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 482
Автор на темата  

Прогноза: 2

Коефициент: 1,80

Първенство: Литва – Лига А

Анализ:

Изобщо не съм гледал мач на Ритеряй и нямам никаква представа що за отбор са. И не виждам смисъл да ровя каквито и да било статистики, защото не вярвам да намеря нещо стойностно, което да ми даде насока. Отбор в средата на таблицата. В този мач влизат след четири мача без загуба срещу отбори около и под тях. Доверявам се на букмейкъра, който чрез коефициентите подсказва, че няма някакви драми около състава.

Судува съм ги гледал в два мача в началото на този сезон. За Литва играят достатъчно добър футбол и със сигурност са един от най-добрите два отбора там. Да не кажа и най-добрият. В този мач влизат след три поредни загуби и равен, с което отстъпиха от върха до трето място. Две от загубите са точно срещу двата отбора, които ги изпревариха - Жалгирис и Кауно. Не знам каква е причината за лошата серия и не виждам смисъл да разследвам. В подобни ситуации задължително играя срещу тренда, защото претендент за титла, в което и да е първенство, много рядко допуска подобна дълга слаба серия присъща за борещ се за спасение.

P.S. Ще опитам да направя серия като запчна с 10лв пък да видим. На живо ще ги избия.

Пожелавам си успех!!

😉

Цитирай