Риека - Рудес(28.4,...

Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Риека - Рудес(28.4, 20:00)

1 Статии
1 Типстър
0 Reactions
704 Тренд
Jack the Ripper
(@jack-the-ripper)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 118
Автор на темата  

Прогноза: 1/1

Коефициент: 1,5

Анализ: Риека и Рудес се изправят един срещу друг в един от последните мачове от първенството на Хърватска. След 30 изиграни мача Риека са втори, а Динамо Загреб вече е шампион. Единствената цел на играчите на Риека е да запазят втората позиция в оставащите кръгове. Разбира се, все още играят в турнира за Купата на Хърватска, така че надежди за трофей през сезона има. Риека се представя много добре в последно време. Разбира се, имат и загуби - от добрия отбор на Динамо, от Хайдук, в мач, в който играха с резерви и необяснима загуба от Горица, но в същото време са постигнали много победи, в които дори са водели на полувреме. Друг фактор, който ме кара да заложа за Риека, е домакинската игра на отбора. Имат едва 1 загуба, дошла от Горица. Явно изпитват трудности, когато играят срещу този отбор. А срещу Рудес резултатът трябва да е разгромен в полза на Риека. Отборът от Загреб на теория има шанс да се спаси, но на практика е отпаднал. Едва с 10 точки от 30 мача и едва 20 вкарани гола заемат последната позиция. Предпоследният Истра е на 12 точки от тях. Като гост играят ужасно. Имат едва 3 точки, след 3 равенства. А те обратно на Риека имат много загубени гостувания, в които са губели на полувреме. Прогнозата ми от 1/1 ми се вижда добра и ще я опитам.

Цитирай