Ривър Плейт Асунсио...
 
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Ривър Плейт Асунсион-Либертад Асунсион (04.05.02:00)

 

mg80pld
(@mg80pld)
VIP Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 470
Автор на темата  

Прогноза: 2

Коефициент: 1.55

Първенство: Парагвай, Дивисион Професионал

Анализ:

В това градско дерби на Асунсион се изправят отборите на Ривър Плейт и Либертад и съвсем нормално отбора на гостите е фаворита за трите точки.

През настоящият сезон в Апертура играта на домакините е отчайващо слаба със заслужена последна позиция и едва седем спечелени точки след изиграните 13 срещи с една записана победа срещу тим от калибъра им а проблемите в атака и защита са изключително много с най-слабата атака със само девет отбелязани попадения и цели 26 допуснати, което разбира се е отрежда последна позиция в графата за игра в отбрана и едва ли нещо да се промени в селекцията.

Градският съперник Либертад пък се цели в титлата със заслужена лидерска позиция, но по глова разлика и 26 точки в актива си колкото има вторият и третият в подреждането, но и двубой по-малко и победата в тази среща е просто задължителна за Кардосо, Енсисо, Барейро, Вилалба, Мерлини и компания, които определено се представят фантастично до този момент.

Всичко друго освен победа за селекцията на Либертад за мен ще е голяма изненада с разликата в класите и формата на съперниците, като победата за гостите е задължителна с оглед на оставащите до края шест двубоя. 


Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози