Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Рен - Ница (13.01, 22:00)

1 Статии
1 Типстър
0 Reactions
169 Тренд
icaka81
(@icaka81)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 2701
Автор на темата  

Прогноза: 1

Коеф: 2.37

Турнир: Франция-Лига 1

Анализ:

Въпреки незгодите Рен завършиха позитивно 2023-та с победа като гост на Клермон, а наскоро победиха и Гингам за купата. Тези два успеха могат да дадат необходимото самочувствие на тима в преследване на нова победа, този път у дома където загуби последните си 2 мача (единия в ЛЕ). Добрата новина за домакините е, че имат само един отсъстващ играч поради участие в Купта на Африканските нации. Като цяло Рен се предсатвят по-уверено на свой терен, където са спечелили 3 от 4те си победи в лигата и са далеч по-резултатни вкъщи.

Ница са приятната изненада като заемат 2ро място в таблицата. Видимо е обаче, че тима среща доста трудности при визитите си напоследък като загуби последните си две гостувания в лигата срещу Нант и Лю Авър. И много трудно отстрани Оксер за купата след дузпи. За разлика от своя съперник гостите имат и доста отсъстващи поради ангажименти с националните отбори за КАН както основни липси в отбрана най-вече в лицето на изтърпяващия наказание Тобидо.

Очаквам Рен да се възползват от подобрената си форма и отслабения състав на гостите за да вземат нов ценен успех тази вечер.


   
Цитирай