Рен - Арсенал (07.0...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

Рен - Арсенал (07.03.,19:55)

1 Статии
1 Типстър
3 Reactions
816 Тренд
rocky_stone
(@rockystone)
Респектиращ Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 161
Автор на темата  

Прогноза - х2 , над 0,5 гола в мача

Коефициент - 1,39 в едномачова комбинация

Анализ - първа среща от осминафиналите за Лига Европа. Домакините Рен, към момента заемащи 10 -та позиция в Лига 1 на Франция, приемат Арсенал, които са 5-ти в английската Висша Лига. Мачовете от този турнир поднасят много изненади, най-вече заради сметките, които си правят отборите участващи в него, и кое им е по- важно, да продължат напред или да гонят местата в местните първенства, даващи право за участие в по-престижната Шампионска Лига. За  Рен няма и илюзорни шансове да се класират там, и би трябвало да опитат да стигнат колкото може по-напред в ЛЕ. Предния кръг отстраниха испанския Бетис, след 3-3 у дома и победа с 1-3 в Испания, като за мен и двата резултата бяха изненадващи.

Арсенал са по-особена ситуация. Ако бяха успели да задържат 4-то място в Англия, най-вероятно нямаше да играят с пълни сили в ЛЕ. Те обаче бяха изместени от набралия скорост отбор на Ман. Юн. и шансовете им да се върнат отново на тази позиция изглеждат не много големи. Така, че английският тим ще трябва да подходи към мачовете си за ЛЕ максимално сериозно, първо - заради престиж, и второ- евентуалното спечелване на турнира ще им даде право за участие в ШЛ. Предния кръг артилеристите отстраниха отбора на БАТЕ Борисов, губейки първия мач с 1-0 като гости, и побеждавайки с 3-0 на реванша. 

Като цяло Арсенал превъзхождат Рен по всички показатели, играят в първенство с много по-силна конкуренция, разполагат с по-класен състав, Реално би трябвало да бият и да има попадения в срещата, все пак  двата отбора правят резултатни мачове- в последните три на Рен са паднали общо осем гола, а в на Арсенал - десет. Единственото, което ме спира да дам прогноза със знак 2  и повече голове е тактиката на лондончани при гостуванията, а именно-  играят за равен или минимална загуба и се надяват да наваксат в реванша. Надявам се да не излезнат за нулево равенство тази вечер. За това прогнозата ми е х2 и поне един гол. 

Публикацията бе редактирана преди 6 години от rocky_stone

Nikola Berti, Jolly и mitko820 реагираха
Цитирай