Реймс - Метц (25.01...

Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Реймс - Метц (25.01, 21:00)

1 Статии
1 Типстър
0 Reactions
395 Тренд
mitko_winner
(@mitko_winner)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1635
Автор на темата  

Прогноза: 2

Коефициент: 4,75

Франция - Лига 1 (2019 - 2020)

Анализ: Ами в този мач виждам възможност да се гони много добра ставка,като имам в предвид 2-ката за Метц в това гостуване на Реймс. Домакините зациклиха определено като в последните 5 мача във всички турнири нямат пълен успех.Макар статистически тима на Реймс,както и почти половината тимове в лига 1 са с реални шансове за евроизлаз,поне аз смятам че реално силите да домакините са място в средата на класирането.Гостуващия Метц макар за кой ли път главната цел е да запазят мястото си в елита и този сезон отново тима трудно печели имайки 4 победи досега в първенството,но поглеждайки малко от по-друг ъгъл смятам,че Метц са като цяло доста балансиран тим за отбор заемащ едва 17 място в класирането.Според мен за обект на внимание трябва да е факта,че Метц има едва 2 поражения в последните си 10 мача.Затова и едва ли с оглед на факта,че Реймс определено не играят добре напоследък трябва толкова лесно да снемаме вниманието от гостите от Метц.Като гост на Реймс тима на Метц има 2 поражения и 3 ремита и смятам,че случаят е идеален и за успех на Метц сега,защото освен казаното дотук е и факт,че Реймс е спечелил едва 3 домакинства от общо изиграните 10,което е твърде недостатъчно за да ме накара да дам вота си за домакините.Определено има "хляб" в една прогноза за победа на Метц в този мач.

Успех!

Публикацията бе редактирана преди 5 години от TZ

Цитирай